SÅ ER DET NU, FOLKS: FOLKETINGET SKAL VEDTAGE EN LOV OM FORBUD MOD VACCINEPAS

Borgerforslag
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

NewSpeek støtter dette lovforslag fremsat af Donald Malcolm Macintyre i Dragør.  Hvis loven bliver vedtaget i Folketinget, bliver det strafbart at udvikle eller kræve vaccinepas.

Vi har altså at gøre med nok et borgerforslag, der drejer sig om corona-cirkusset. Flere andre borgerforslag, der kunne have bidraget til at stoppe galskaben, er faldet gumpetungt til jorden. Alt for mange danskere sover tilsyneladende fortsat Tornerose-søvn, mens de drømmer, at nul-restriktioner-æraen vil fortsætte også efter kommunalvalget. 

De skal nok blive klogere. Spørgsmålet er, hvor lang tid, der går, før de vågner op, og om det på dét tidspunkt er for sent: Kontrol- og overvågningssamfundet kan ikke rulles tilbage, og kun stikkene kan sikre adgang til fx at handle i det lokale supermarked og gå på restaurant. 

Ikke nogen lys fremtid, så hvorfor ikke fluks støtte borgerforslaget og derpå sprede det til familie, venner, bekendte, arbejdskollegaer og hin enkelte, der forstår, at det er ved at være sidste udkald? 

https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-08822

Lov om forbud mod vaccinepas

ID: FT-08822

Startdato 16. september 2021

Slutdato 15. marts 2022

Del artiklen her: