RUSLAND VINDER DENNE KRIG – SELV OM PRESSEN FORTÆLLER OS NOGET ANDET

LaRussie
Del artiklen her:

Af Bitten-Kirsti Nielsen.  

Her ser vi, hvor tæt landene har lagt sig på de amerikanske baser!

***

De siger selv, at de sejrer, men hvad ved vi. Men de siger også, at den første bombe, der ryger i en tredje verdenskrig, vil blive kastet over London. 

Jamen hallo derude, er I hjemme? I London bor der levende mennesker! Det må ikke ske!

Hvor er det dog træls, at man ikke har friheden til at undersøge tingene selv, drage sin egen konklusion, diskutere frit og råbe STOP, uden en eller anden arrogant og stupid høg med et fint navn slår ned. 

Men sådan er det, for mainstream-pressen og den fashionable klasse på bjerget skal nok fortælle dig, hvad du skal mene. Hold derfor mund, og men det, du får besked på.

Nu er verden ikke sort hvid, og vi er levende tænkende mennesker. For eksempel er økonomi ensbetydende med energi. Olie, gas, kul, vind, sol og vand. Og bor man et sted på kloden, hvor disse energiskabende kilder ikke er tilgængelige, må man ud og skaffe dem hos naboerne.

Kontroltårnet i Bruxelles har begået en bommert
Med krigen i Ukraine har vi så erfaret, at kontroltårnet i Bruxelles har begået en bommert og sat en stopper for denne løsning. Blev sanktionerne da til skade for Rusland? Nej, men det blev de for europæerne, hvis levebrød er truet. Nu kan de hverken skaffe energi til deres industrier eller korn og gødning. Så nu skal der gang i kulminerne, som vil lægge et støvlag hen over Europa. Vi må håbe, at Greta Thunberg ikke opdager det.

Nej EU’s kommandocentral og dens amatører i de europæiske parlamenter har skabt problemer for Europa.

For sanktionerne har jo netop ramt Europa, og det forlyder, at de har ramt Tyskland, Østrig og Holland i første omgang. Ingen ved, hvor slemt det bliver i Danmark, men Rusland har i hvert fald scoret kassen i dette træk, for de sælger deres råstoffer til anden side til tårnhøje priser. Så hvor var lige genistregen i det træk?

Napoleon og Hitler havde store planer, men løb stormløb mod Moskvas mure, og det er højst tænkeligt, at det vil ske igen og igen.

Jamen hvad skal europæerne da også der? Og hvad har Biden at gøre der? Det virker absurd. 

Var det de europæiske og amerikanske befolkninger, som besluttede sig for at deltage i denne krig? Nej vel? Var det den almindelige ukrainer, som ville forhindre Donbass i selvstyre? Nej vel? Alle ønskede de bare at leve deres liv med familier, arbejde, kærester osv. 

Et farligt pokerspil
Det er altid nogle få galninge med særlige interesser, som starter en krig, og så kan vi skændes om, hvem de er. Men nu vil Biden og Bruxelles tvinge Rusland i knæ. Et farligt pokerspil!

Igen fører det mig til den konklusion, at direkte demokrati er den eneste fornuftige styreform. For det er aldrig befolkningen, som går i krig, hvis den ikke selv er truet direkte på livet, men altid nogle ganske få, som leger med andre menneskers liv og sender unge mænd i krig. 

Schweiz går ikke i krig, og i øvrigt giver de heller ikke plads til Islam.

Europæiske politikere flyver ikke højt, men lader sig lede af personlige følelser, ligesom når det gælder den islamiske invasion, og de glemmer de konsekvenser, som de påfører deres befolkninger. De ser globaliseringen – hegemonien – som en løsning, men den er i manges øjne en forbandelse. 

Nu ser vi fremkomsten af gamle og nye magter som Kina, Rusland og Indien. De er ikke resultatet af et historisk uheld, men peger tværtimod hen imod en tilbagevenden til en multipolaritet, som den vestlige politiske verden ønsker at slippe af med.

Rusland er ikke så isoleret som Vestens politiske medier hævder, da det er støttet af BRICS landene, hvis befolkninger repræsenterer halvdelen af menneskeheden. Dertil kommer flere lande på den sydlige halvkugle, som ikke synes, at Vestens oligarker, og deres nye religion globalismen er sagen. 

Men synes europæerne det?

Del artiklen her: