ROTHSCHILDS VIL KONTROLLERE DET SOCIALE CREDIT SCORE SYSTEM – VIA REUTERS – FRA ‘CITY of LONDON’

McKibben-Gabriel
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.  

  UseCash

DERFOR SKAL DU BRUGE KONTANTER 

*** 

Michael McKibben og Douglas Gabriel i en samtale om The Great Reset – den store nulstilling under propaganda-flaget: Build Back Better.   

NewSpeek har valgt at give videoen en selvstændig intro, fordi den så tydeligt ’connect the dots’ i den igangværende omkalfatring af den globale verdensorden.  

Videoen sætter fokus på præcis HVEM, der ejer verden – og hvordan indsamlingen af vores data igennem en årrække har banet vejen for katastrofen: Total kontrol af den enkelte borger via digitaliseringen. (Desværre på engelsk, men bind an med den 🙂

Eksempel: Det ene øjeblik har du adgang til din bankkonto, det næste øjeblik er kontoen lukket, fordi du har overtrådt en af magthavernes mere eller mindre usynlige regler. Du kan intet gøre. Andet end at sætte dig ned og læse Kafkas ”Processen”. 

Hvad stiller vi op?  

Der er ikke meget at gøre godt med – vi har bue-og-pil over for atomvåben – men dét, du KAN gøre, er: BRUG KONTANTER! Insister på altid at betale kontant. 

Og forsøg at slippe ud af MitId. 

Hvem laver konspirationer?
Jeg slår mig på lårene af grin over at blive kaldt konspirationsteoretiker. Betegnelsen er i dag et ridderslag til ’de vågne’ – der som bekendt INTET har med ’woke’ at gøre. 

Den sande virkelighedsbeskrivelse er, at en ganske lille gruppe mennesker – 300, 2000, 5000? – jeg ved det ikke, men en mikroskopisk minoritet – konspirerer kynisk mod resten af verdens milliarder.  

Brikkerne falder skridt for skridt på plads i et stadig klarere billede. Spørgsmålet er, om det er for sent, fordi såkaldt almindelige mennesker ikke har hverken tid eller lyst til at grave sig ned i sumpen. Endsige gå til modstand. 

Derfor er det også så forstemmende, at en række af de toneangivende røster inden for den position i samfundsdebatten, jeg normalt har identificeret mig med – ingen nævnt, ingen glemt – hænger fast i islamkritikken og en illusion om, at demokratiet virker, at fx EU er en god ting, fremfor at tage afsæt i en analyse, hvor indvandringen og islamiseringen af Vesten kun er et enkelt redskab i Mr Globals omfangsrige værktøjskasse. Og hvor EU er en forkortelse for Europas Undergang. 

Del artiklen her: