REFLEKSIONER I FORLÆNGELSE AF FOLKETINGSVALGET 2022

Christiansborg-Hest
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.  

Jeg har dette læserbrev liggende på EkstraBladet og ved i skrivende stund ikke, om det bliver trykt: 

Teaterdemokrati
Teaterdemokratiet er i fuld gang. Der holdes godt liv i fiktionen rød blok vs blå blok til trods for, at det eneste relevante spørgsmål er: Hvordan stiller den enkelte politiker sig til den igangværende nulstilling med ’vacciner’, afskaffelsen af kontanter / indførelsen af digital valuta & social credit points bundet op på, om du opfører dig, som magthaverne ønsker. A la Kina. 

Lars Uløkke og Mette Fup er Mr Global’s håndgangne mænd m/k, der over den ikke-eksisterende midte er parate til at give nationalstaten dødsstødet. Fy for fanden! 

***

Mit fokus er pt på følgende: 

Er der overhovedet nogen reel geopolitisk konflikt? Er det bare skuespil det hele? Alle territorier har deres Overlords, der søger samme mål: 1984 in 2030?  

Jf. min artikel om ’controlled opposition’.  

Arbejder også BRICS frem mod Agenda 2030? 

 
Forskere fra BRICS-lande – Brasilien, Rusland, Indien, Kina, Sydafrika – har holdt møde for at diskutere, hvad de kan gøre for at opfylde FN’s Agenda2030 mål.
(jeg kan ikke finde kilden – så korriger gerne, hvis jeg husker fejl!)
__________________________________
Denne kilde skulle være god nok: 


XIV BRICS Summit Beijing Declaration 23 Juni 2022;

‘ .. We welcome the actions to accelerate the progress towards achieving the 2030 Agenda for Sustainable Development .. ‘

https://www.fmprc.gov.cn/eng/zxxx_662805/202206/t20220623_10709037.html

‘ .. Xi: China will continue to support the UN’s 2030 agenda .. ‘

https://news.cgtn.com/news/2022-06-25/Xi-China-will-continue-to-s 

Læs mere

https://gizmodo.com/most-holidays-are-fake-and-heres-why-1720031146

***

Tilbage til Danmark med ovenstående globale perspektiv: Stormagternes indbyrdes konfrontationer er spil for galleriet / skuespil for pøblen, der er fanget i The Matrix. Hvis – og jeg siger udtrykkeligt hvis – denne indfaldsvinkel er korrekt, så er det:   

Klart en fordel, hvis det bliver en ren (såkaldt) rød regering
Det er klart en fordel, hvis det bliver en ren (såkaldt) rød regering fremfor en bred regering. For så vil der være en slags opposition.

En SF, S, RV-regering bakket op af Alternativet og Enhedslisten er bedre end en S + Løkke. 

En regering ’hen over midten’ vil kunne bilde befolkningen ind, at der er et BREDT fundament for the Great Reset (afskaffelse af kontanter, indførelse af digital valuta og Universal Basic Income (borgerløn), når det økonomiske crash kommer, kædet sammen med social credit points). 

Lur mig, om ikke Mette Frederiksen ved, at der skal en bred regering til at ride stormen af, når ’vaccine’-skaderne og corona-bedraget ikke mere kan holdes under låg – og den store nulstilling ruller frem. Derfor er hun presset til at gå sammen med Løkke.

Som en følger skriver: ”Det hele drejer sig om, at de skal have skubbet så meget WEF-ondskab igennem i den næste regeringsperiode, at de har brug for en bred politisk magtbase. Jeg tror end ikke vi længere kan regne med sandfærdig optælling. Alt er fake nu. Det går hurtigt, de ved godt, at der kommer Great Reset, og intet parti eller såkaldt blok vil stå med den alene.”  

*** 

Måtte både følgeren og jeg tage fejl i vores dystopiske analyser! 

Del artiklen her: