PROFESSOR SUCHARIT BHAKDI: COVID-INJEKTIONERNE ER TOTALT NYTTESLØSE OG DESUDEN EKSTREMT FARLIGE

Bhakdi
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior. 

*Professor Sucharit Bhakdi, M.D. gennemgår i videoen her [scroll ned] tre amerikanske og en dansk videnskabelig undersøgelse, som blev offentliggjort for ganske nylig. 

Samstemmende afkræfter disse undersøgelser medicinalindustriens påstand om, at SARS-CoV-2 corona-virussen er en ny dødbringende virus, som vi er forsvarsløse imod – hvorfor den ganske verden om nødvendigt skal tvangs-vaccineres. 

Tvangs-vaccinationer er allerede på tale i bl.a. USA og England og vil uden tvivl blive gennemført overalt, hvis aktørerne bag ikke snart bliver stoppet.

At denne SARS-CoV-2 corona-virus skulle være ny og dødbringende er en løgn. Den har intet at gøre med menneskehedens overlevelse, men derimod nok det stik modsatte – menneskehedens drakoniske og omfattende decimering.

Er du blandt de få lykkelige, som endnu ikke er covid-injiceret, kan du nu råbe hurra-hurra, for ligegyldigt hvilken covid-variant, vi nu og i fremtiden præsenteres for, vil mere end 99% af jordens befolkning overleve. 

Vores immunsystem genkender corona-virussen
Vores eget immunsystem genkender corona-virussen og uskadeliggør den på den gode gammeldags og super-effektive vis med antistoffer. Vi har såkaldt flok-immunitet uden overhovedet at blive vaccineret. 

Dette betyder, at vi alle allerede har antistofferne i os, og at vi derfor generelt som befolkning er beskyttet mod covid-virus.

WHO, løgnepressen og selvfølgelig dem, som ser milliarderne rulle ind i deres pengekasser, annoncerede corona-pandemien som dødbringende. Det er nu blevet bekræftet med eftertryk, at denne pandemi aldrig har eksisteret, aldrig har være en trussel.

Men-men- men siger professor Bhakdi. Denne vaccinations-kampagne MÅ STOPPES, for vaccination nr. 2 – ja enhver fremtidig vaccination – udgør en ekstrem helbredsrisiko for de allerede covid-injicerede. 

Hold dig langt borte fra injektion nr. 2
Hvis du har fået første covid-injektion, så hold dig langt borte fra injektion nr. 2, for du vil sætte dit liv på spil, siger Bhakdi.

Han forklarer, hvad der kan eller vil ske efter den anden vaccination, og slutter med: ”Det er så alarmerende, så rædselsfuldt, så forfærdeligt at jeg ikke en gang vil tænke på det.” 

Han dog mere end antyder, at det, som vil ske, er, at de antistoffer, som kroppen har produceret ved den første vaccination, vil angribe og dræbe dig. 

***

Kilder:  

De videnskabelige undersøgelser, som prof. Bhakdi henviser til findes her:  

 SARS-CoV-2 elicits robust adaptive immune responses regardless of disease severity. EbioMedicine Volume 68. June 2021, 103410 

Human IgG and IgA responses to COVID-19 mRNA vaccines
Adam V. Wisnewski, Julian Campillo Luna, Carrie A. Redlich
Published: June 16, 2021

Circulating SARS-CoV-2 Vaccine Antigen Detected in the Plasma of mRNA-1273 Vaccine Recipients
Alana F Ogata, Chi-An Cheng, Michaël Desjardins, Yasmeen Senussi, Amy C Sherman, Megan Powell, Lewis Novack, Salena Von, Xiaofang Li, Lindsey R Baden … Show moreAuthor Notes
Clinical Infectious Diseases, ciab465, https://doi.org/10.1093/cid/ciab465 Published: 20 May 2021

SARS-CoV-2 mRNA vaccination induces functionally diverse antibodies to NTD, RBD, and S2. Cell. Elsevier.
Fatima Amanat, Mahima Thapa, Tinting Lei, Viviana Simon, Ali H. Ellebedy, Florian Krammer Published: June 08, 2021DOI:https://doi.org/10.1016/j.cell.2021.06.005

———————————————————————–

* Professor M.D. Sucharit Bhakdi er tysk virolog og professer i mikrobiologi. Han er født i USA af thailandske forældre og uddannet på skoler i Schweiz, Ægypten og Thailand. Han studerede medicin på universitetet i Bonn og var professor på Johannes Gutenberg universitetet i Mainz. Fra 1991 til 2012 var Bhakdi direktør for ”Medical Institute for Microbiology and Hygiene” i Tyskland. 

Del artiklen her: