PRESSET TIL AT TAGE CORONA-VACCINEN VAR EN SOLEKLAR OVERTRÆDELSE AF NÜRNBERG-KODEKSET

NearlyThere
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz.

Jeg er aldrig helt kommet mig over chokket over, at kun ganske få i min omgangskreds evnede at få øje på den ondskab, som prægede corona-perioden. Mest skuffet er jeg over, at ikke engang det store flertal af erklærede kristne kunne se den åbenlyse ondskab bag fx presset til at acceptere den eksperimentelle, genterapeutiske indsprøjtning.

NÜRNBERG-KODEKSET

Betragtet rationelt fra et rent intellektuelt perspektiv var presset til at tage corona-vaccinen, baseret på den eksperimentelle mRNA-teknologi, en soleklar overtrædelse af international menneskerettighedslovgivning, nemlig Nürnberg-kodekset, som forbyder at tvinge, presse eller snyde folk ind i et medicinsk eksperiment.

Men længe før nogen havde mulighed for at opdage denne kendsgerning, burde intuition efter min mening have fortalt folk, at der bag vaccinepresset lå noget åbenlyst ondt.

INGEN FIK AT VIDE, AT DE DELTOG I ET EKSPERIMENT

Ved udrulningen af massevaccinations-kampagnen blev et basalt etisk princip om informeret samtykke, i Danmark ligesom i resten af verden, med et slag udraderet. Som de lækkede filer fra Robert Koch Instituttets coronakrisestab i Tyskland viser, ville relevante data omkring vaccinerne (sikkerhed og effektivitet) først være tilgængelige ”post marketing”, altså efter ibrugtagning (”Relevante Daten werden erst Post-marketing erhoben”).

Med andre ord: Bivirkningers omfang og farlighed ville først løbende opdages ude i befolkningen.
Ingen fik at vide, at de deltog i et eksperiment og kunne af den grund ikke give det informerede samtykke, som Nürnberg-kodekset foreskriver.

Coronatiden fik mig til at forstå, at etiske normer uden Gud intet andet er end modefænomener, der når som helst kan ændre sig. Vi så det i 30’erne, da eutanasi af mentalt handicappede for en stund visse steder blev ”det moralsk rigtige at gøre”. Legalisering af eutanasi i form af assisteret selvmord eller medlidenhedsdrab er nu igen på den politiske dagsorden flere steder, hvilket også viser det skred i etiske principper, der i disse år finder sted.

Det er altså håbløst i et sekulariseret samfund at forsøge at appellere til allerede eksisterende etiske principper, for uden en forankring i troen på en skabende Gud bevæger disse sig som vinden blæser.

USAND PÅSTAND OM PANDEMI BLANDT DE UVACCINEREDE

I 2021 blev det til det etisk rigtige at presse mennesker ind i et medicinsk eksperiment. Begrundelsen lød, at man var moralsk forpligtet til indsprøjtningen, da man derigennem beskyttede andre mennesker. Dette var imidlertid en usandhed promoveret af politikere og sundhedsbureaukrater overalt i verden inklusive Danmark.

Robert Koch instituttets lækkede coronafiler beviser, at man vidste denne såkaldte ”Fremdschutz”- ”fremmedbeskyttelse” – var et falsum, og at vaccinerne kun var beregnet på beskyttelse af den vaccinerede, ikke den vaccineredes bedstemor.

I Robert Koch instituttets interne kommunikation fremhævedes det, at politikernes påstand om en pandemi blandt de uvaccinerede var ”fagligt set ukorrekt – hele befolkningen bærer ligeligt smitten”, hed det i RKI’s vurdering. Så påstanden om en pandemi blandt de uvaccinerede var altså også usand.

POLITIKERNES LØGN OM ”FREMMEDBESKYTTELSE”

Når de tyske sundhedsmyndigheder vidste dette, må de danske sundhedsmyndigheder ligeledes have vidst det. En sådan fremmedbeskyttelseseffekt fremgik nemlig ikke af godkendelsesdokumenterne fra EMA.
Politikerne opfandt simpelthen argumentet om ”fremmedbeskyttelse” for at få nålen i så mange arme som muligt, og i Danmark ligesom andre lande sprøjtede man således, til nålene glødede.

På baggrund af løgnen om fremmedbeskyttelse skabte politikere, medier og helt almindelige mennesker en hetz og et had mod de uvaccinerede, som jo blot forbeholdte sig deres gudgivne selvbestemmelse over egen krop.

Havde påstanden om fremmedbeskyttelse nu været sand, var presset på de uvaccinerede stadig ondt, da man pludselig erklærede et menneskes blotte eksistens for en trussel mod andre. Skulle man være konsekvent og applikere ideen om fremmedbeskyttelse til andre relevante områder, burde bilister fordømmes og lægges for had, da man som bilist udgør en trussel mod andres liv og førlighed.

SEKULARISERINGENS KONSEKVENSER

Vi har løbende set sekulariseringen normalisere overtrædelsen af etiske principper, fordi kun det kristne livssyn, hvor din næste også skabt i Guds billede danner solid basis for principperne.
Således er der sket en gradvis normalisering af det at slå ufødte børn ihjel, så mange i dag ser det som fuldstændigt normalt, – lidt ligesom det at få trukket en visdomstand ud.
Under coronaen så vi statsministerens ønske om at gøre livet så svært så muligt for de uvaccinerede, og dermed kørte etikken ligesom med abort igen af sporet. Nu blev statssanktioneret diskriminering og chikane af en bestemt befolkningsgruppe normaliseret.

”TOXIC SHOT”

I bogen ”Toxic Shot” skriver gynækolog James Thorp:

”I de første 10 uger af vaccinekampagnen indberettedes (ifølge Pfizers 5.3.6 data) 1223 vaccinedødsfald. Dette gør covidvaccinen til den dødeligste medicin sendt på markedet nogensinde”.

I alle andre tilfælde er vacciner trukket tilbage efter 25-50 dødsfald, men altså ikke covid-vaccinerne. Dette var på trods af, at allerede i marts 2020 havde en af verdens førende epidemiologer, John Ioannidis, analyseret data fra krydstogtskibet Diamond Princess og fastslået corona til at have samme dødelighed som influenza.

Også Robert Koch Instituttets corona-filer viser, at verdens sundhedsmyndigheder vidste, at dødeligheden for corona ikke var højere end for influenza:

”Corona må ikke sammenlignes med influenza, da der dør flere mennesker i en almindelig influenzabølge.”

Ikke nok med at covid-vaccinerne efter de første 1223 dødsfald fortsat blev presset ned over hovedet på verdens befolkning, det amerikanske CDC opfordrede d. 23. april 2021 nu også gravide til at tage indsprøjtningerne. Dette var på trods af, at Pfizers egne data viste, at ud af de kvinder, der modtog covid-vaccinen i første trimester, mistede 82% deres barn.

(Kilde: Dr. James Thorp, Toxic Shot, kap. 11).

DOSTOJEVSKIJ: ”UDEN GUD ER ALT TILLADT”

Normalt ville etiske principper forhindre den slags, men en vind af medieskabt irrationel angst for corona og had mod de uvaccinerede havde denne gang, ligesom i tredivernes Tyskland, blæst etiske principper væk. Medicin med ukendt bivirkningsprofil til gravide har altid været udelukket, men med covid-vaccinerne trådte vi ind i en tid med en anden etik.

Da jeg i 2021 fra samarbejdspartnere i Australien hørte om, at man dér nu var begyndt at internere uvaccinerede coronasmittede i lejre, og hørte, at man i Østrig indførte obligatoriske vacciner, var jeg klar over, at alle etiske principper nu var blevet forkastet.

Som Dostojevskij skrev ”Uden Gud er alt tilladt”.

Troen på at mennesket er skabt i Guds billede, er det eneste, der kan etablere og fastholde etiske principper, der ikke blæser omkuld, når angst og panik fejer hen over jorden.

Del artiklen her: