POLITIET SOM SERVICEMYNDIGHED FOR BALLADEMAGERE OG EU SOM SERVICEMYNDIGHED FOR ILLEGALE INDVANDRERE

police
Del artiklen her:

Af Bent Jensen. 

En kvindelig dansk betjent med palæstinensisk baggrund har sagt: “Jeg synes, vi skal finde os i rigtigt meget og kæmpe for autoriteten på gaden. Noget af det, der har overrasket mig mest ved politiarbejdet, er, at vi efterhånden mere er en servicemyndighed end en autoritet. Vi bruger meget tid på ikke at træde forkert eller blive misforstået, på at undgå enhver tvivl om forskelsbehandling og på bare at opretholde orden. Det er faktisk lige før, vi behandler etniske minoriteter bedre end andre, fordi vi frygter racismekortet.

Det samme gælder EU, som efter at have ophævet de indre grænser mellem landene, endnu ikke har formået at oprette andet end en symbolsk beskyttelse af unionens ydre grænser. Den italienske flåde har i årevis ydet omfattende service for de professionelle menneskesmuglere, der mod betaling sender illegale indvandrere fra Afrika over Middelhavet, i stedet for at vende skibene og slæbe dem tilbage hvor de kom fra. Det er forbudt ifølge EU og ”konventionerne”.

EU-kommissionen har heller ikke villet hjælpe Polen og Ungarn økonomisk med at finansiere et effektivt grænseværn mod illegale grænseoverløbere. I stedet har EU-kommissær for servicering af indvandrere, den svenske Ylva Johansson, tilbudt Polen bistand til at registrere de illegale indvandrere, hvis Polen vil være så venlig at lade dem krydse den polske grænse, så de ulovligt kan komme ind i det grænseløse EU. Mageløst!

Nu har overkommissær i EU-kommissionen, Ursula von der Leyen, kritiseret banditregimet i Hviderusland, der skamløst opfører sig som en professionel menneskesmuglerorganisation. Hun erklærer, at hun vil forsvare demokratiet i EU-landene. Hvordan? Ved at indføre nye sanktioner mod Hviderusland. Men sanktioner rammer ikke regimet, kun den brede befolkning. Hvorfor dog ikke direkte støtte Polen? Man kunne da i det mindste sende nogle vandkanoner.

Del artiklen her: