AUSTRALIERE BEDER VERDEN OM HJÆLP

SOS
Del artiklen her:

[Nedenstående kommentar har en af NewSpeeks følgere oversat. Sæt kryds i kalenderen d. 4. december] 

Australiere beder verden om hjælp:
‘Dette er en officiel S.O.S-meddelelse’ (video)

Amy Mek 10. nov. 2021

“Kære internationale venner, hør vores råb om hjælp. Læg økonomisk og politisk pres på vores ledere for at ændre den destruktive vej, vi er på.”

Australien, som vi engang kendte det, eksisterer ikke længere. Australiere er ikke længere ‘unge og frie’. I stedet bliver australierne diskrimineret, sat op mod hinanden, presset, afpresset, tævet og frataget deres rettigheder.

Det er blevet et land, hvor man ikke længere kan bevæge sig frit og tale frit. Det er forbudt at protestere, politibetjente skal håndhæve kontroversielle foranstaltninger for at beholde deres job, og politiet skyder demonstranter i ryggen, når de løber væk. Læger og sygeplejersker, der udtaler sig, mister deres tilladelse til at praktisere medicin, og andre mister deres job, hvis de nægter at blive vaccineret. Flere og flere børn lever isoleret og forsøger selvmord.

Vi er en knust nation
Folk skal vise vaccinationspapirer, hvis de vil shoppe og skal bede om tilladelse, hvis de ønsker at rejse til en anden delstat. Derudover bliver parlamentsmedlemmer, der er kritiske over for statens tiltag, censureret og nedgjort. Gravide kvinder arresteres for opslag på sociale medier, og aktivister, der kæmper for demokrati, ender i fængsel. Helt basale menneskerettigheder eksisterer ikke længere.

“Australien kan ikke længere kæmpe alene,” siger Monica Smit, grundlægger af Reignite Democracy Australia. “De har kneblet, angrebet, afpresset og psykologisk skadet os. Vi forsøger at kæmpe denne kamp alene. Regeringen har indgydt så meget frygt i folk, at vi har mistet kraften til at kæmpe. Vi er en knust nation.”

Ny lovgivning er blevet foreslået i delstaten Victoria, der vil give dens leder ultimativ og vilkårlig magt til at fængsle politiske afvigere og endda påtvinge folk medicinske tests og procedurer, forklarer Smit. “Kommende valghandlinger kan blive suspenderet. Landet er i nød, og vi har brug for jeres hjælp.”

[VIDEO – scroll lidt ned på siden]

Verdensomspændende protest

Monica Smit og hendes organisation organiserer en verdensomspændende protest den 4. december, “Dette er en officiel SOS-nødråb fra mit smukke land. Vi beder jer om at lytte til vores råb om hjælp.” De anmoder om, at deres regering:

  • Ikke indfører flere lockdowns
  • Ikke indfører obligatoriske vaccinationer eller medicinske procedurer
  • Ingen bøder til virksomheder eller enkeltpersoner for “COVID-sikre” foranstaltninger
  • Åbner rimelige muligheder for at rejse internationalt

Hvis ovenstående anmodninger ikke efterkommes, håber de, at nogle lande kan tilbyde følgende løsninger til australiere, der ikke længere føler sig trygge der:

  • Fremskynde en sikker tilbagevenden af egne borgere, der ønsker at forlade Australien.
  • Give et tilbud om asyl til et antal australiere.

“Og selvom vi aldrig giver op, har vi brug for jeres hjælp til at fortsætte vores kamp,” beder Smit. “Vi har brug for hjælp fra vores internationale venner.”

Polske parlamentsmedlemmer har allerede udtalt sig til støtte for Australien, Smits håber, at flere lande slutter sig til dem. De polske ledere fordømte de australske myndigheders behandling af borgere og sammenlignede dets radikale venstrefløjspolitik med det Nordkoreanske styre.

KILDE:

https://rairfoundation.com/australians-beg-the-world-for-help-this-is-an-official-s-o-s-message-video/

Del artiklen her: