POLEMISK WAGNER

NB
Udsnit af: Af News Oresund - Folkemodet Nye Borgerlige 5895, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=51311264
Del artiklen her:

Af Torben S. Hansen.

Marianne Wagners seneste kommentar (læs her) er en inferiør rodebunke. Først henvises til regeringens beslutning under covid-pandemien. Blev der begået fejl? Utvivlsomt! Burde Mette Frederiksen og hendes rådgivere i stedet blande sig udenom katastrofen?

Måske.

På den anden side kommer der meldinger om grimme tal fra Københavns vestegn, der som bekendt er befolket med forkerte immigranter, der giver blanke fanden i dekreter fra stat og kommuner og derfor pådrager sig corona. Derimod har jyderne syd for Limfjorden oplevet et meget lavt antal med den smitsomme sygdom. Hvorfor mon? Afgørende er vel at undgå svenske tilstande og undgå henrettelse af en hoben syge gamle.

Men det interesserer ikke Wagner. I stedet skyder hun på Inger Støjberg. Hvorfor? Hvad skal det bruges til? Og hvor findes dokumentation af, at Nye Borgerlige ikke ønsker og ikke kræver at standse tilstrømningen af de forkerte immigranter?

Wagners indlæg er en ommer!

Del artiklen her: