OPRÅB TIL EPIDEMIUDVALGET

ChristiansborgCastle
Del artiklen her:

Af Lene Bang.

Kære deltager i og arrangør af Epidemiudvalgets høring om læring af covid-19!

Der skal være en høring i Epidemiudvalget onsdag d. 3. maj om “Læring af Covid 19”. Her ville man jo ikke få et ord indført, så de bliver nok glade for en mail fra mig, som de kan hygge sig med i ro og mag:

 • Jørgen Grønnegaard Christensen, professor emeritus, Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet Michael Bang Petersen, professor, Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet
 • Jens Lundgren, professor i infektionssygdomme, Rigshospitalet
 • Christine Stabell Benn, cand. med, professor, OUH
 • Inge Kristensen, direktør, Dansk Selskab for Patientsikkerhed
 • Monika Rubin, Formand for Epidemiudvalget
 • Med kopi til pressen

Jeg forstår, at det gælder om, at vi skal rustes til kommende epidemier i styrke som Covid-19. Det falder fint i tråd med, at Danmark snart, ligesom resten af verden skal overgive sin ”epidemihåndtering” til WHO, hvis formand Tedros Adhanom Ghebreyesus er under mistanke for folkemord, fuldstændig uden en demokratisk, folkelig debat, endsige en afstemning.

Hvorfor er det så vigtigt at vi ”forbereder” os på ”fremtidige pandemier” som en militær operation? Hvilke pandemier har man planlagt, siden man allerede nu ruster sig med love og bekendtgørelser, der sætter den enkeltes retssikkerhed over styr, til fordel for en grådig og ukærlig medicinalindustri?

I skriver, at vi havde et politisk-administrativt system. Her er vi mange, der ikke forstår, hvorfor en sygdom skulle administreres politisk og ikke sundhedsmæssigt. Normalt er sygdom noget privat. Hvis man opsøger en læge, forventer man, at lægen har tavshedspligt. Nu forlangtes det, at tilfældige servitricer skulle se ”coronapas”, hvis man ville have en kop kaffe indendørs.

Under Covid-19 oplevede vi grænseoverskridende adfærd fra myndighedernes side, hvilket i høj grad har været med til at svække tilliden:

 • En massiv propaganda for vaccinen, fuldstændig uhørt i et demokratisk land. Der blev ikke givet informeret samtykke, der blev ikke oplyst om andre behandlinger for en evt. sygdom, der blev ikke oplyst om indholdet i vaccinen. Der blev ikke talt om at styrke immunforsvaret på en naturlig måde. Man brugte krigsretorik: strategi, supervåben, beredskab, karantæne etc. mens man opbyggede et fjendebillede af skeptikere overfor den førte politik.
 • En total lukkethed fra sundhedsmyndighedernes side, hvor skriftlige eller personlige henvendelser omkring f.eks. vaccinesikkerhed eller dokumentation for, at masker ikke virker, eller reelle bekymringer omkring vaccinens bivirkninger, blev ignoreret eller besvaret med et standardsvar. Vi fik at vide, at landet blev lukket ned på anbefaling af en ”bred gruppe af myndigheder”. Vi oplever stadig topmålet af arrogance fra statsministerens side, når hun, fuldstændig uhørt, ikke vil sige hvem det er.
 • Et ubegrænset forbrug af vores skattekroner til iværksættelse af forskellige overilede tiltag, som man ikke havde dokumentation for virkede, f.eks. masker, test, afstand, børn der ikke måtte lege med deres kammerater, de gamle man ikke måtte besøge på plejehjemmene, skilte som instruerede i ”god” opførsel, i det offentlige rum som i en diktaturstat, nedlukninger af forretninger, som derfor gik konkurs. Indenlandsk rejseforbud, som forhindrede folk i at komme på arbejde eller skilsmissebørn i at komme hjem til mor/far.

Hele samfundsøkonomien blev sat overstyr på et meget, meget tyndt grundlag.
Voldsomme og kostbare indkøb af vacciner og iscenesatte jubelscener, når de første vacciner ankom og blev skudt i armen på et ældre menneske. Daglige opdateringer af ”coronatal” mens influenza pludselig forsvandt som dug for solen.

 • Statsministerens trusler om udelukkelse fra samfundet, en uhørt udskamning af borgerne, som alle betaler skat til vores fælles administration af landet. Samtidig indførte man de nye skældsord sølvpapirshat eller konspirationsteoretiker, for at mindske eventuelle kritikeres troværdighed og svine dem til. Det er mildest talt ikke en normal, demokratisk dialog.
 • Det er rigtigt, at man ikke opdaterede på allerede trufne beslutninger, når situationen skiftede. Man fortsatte stadig med at vaccinere selv EFTER Allan Randrup havde sagt, at man GODT VIDSTE, at vaccinen ikke beskyttede mod smitte. På trods af, at man fik at vide, at SUPERVÅBNET ville virke første, eller i hvert fald anden gang viste det sig, at man skulle genvaccineres både 3. og 4. gang. For hver gang man skal vaccineres, risikerer man flere bivirkninger.
 • Hvorfor er ekspropriation, som er et punkt under epidemiloven, et tiltag, der på nogen måde skulle forhindre ”smitte”? Det er vi mange, som gerne vil have svar på.
 • I pressen og på de sociale medier bliver man ”faktatjekket”, hvis man spørger ind til, eller er kritisk overfor det til enhver tid herskende narrativ. Massiv censur som ikke hører hjemme i et demokrati.

Tillid kan man ikke true sig til, tillid skal fortjenes på et frit grundlag. Det er tydeligt, hvordan en epidemi eller bare mistanken om en epidemi kan misbruges og er blevet misbrugt til meget store frihedsindskrænkende tiltag på et ikke demokratisk grundlag. Man forlanger tillid fra borgernes side, men mange borgere har ikke lyst til at være forsøgskaniner for medicinalbranchen. De massive ”donationer” der kommer fra den industri til diverse eksperter, universiteter og myndigheder gør at man kan tvivle på, hvor de har deres hjerte. Hos medicinalindustrien eller hos befolkningen?

Hvis man sætter spørgsmålstegn ved regeringens coronahåndtering, kan man risikere at få en psykisk diagnose, som sætter enhver retssikkerhed overstyr. Vi er allerede så langt ude af en fascistisk tangent, at mange ikke ”turde” have en kritisk holdning af fare for at miste sit job eller sit evt. barn, hvis man ikke ønskede barnet vaccineret og den anden forælder gerne ville have barnet vaccineret.

Forbereder man lige nu en ny ”pandemi”, siden man har så travlt med at få styrket lovgrundlaget for diverse tiltag? Coronaen er forduftet og nu er den gode gamle influenza genindført. Skulle man så ikke hellere ophæve de fascistiske love og give befolkningen friheden tilbage. Vi vil gerne have lov til at være syge i fred uden statslig indblanding. Mange, mange seriøse læger er blevet censureret i alle mainstreammedierne.

Det er på høje tid at man stopper med al tale om skrækscenarier i form af ”pandemier”, som enhver efterhånden kan se, er et våben, der benyttes til at terrorisere befolkningen ind i en ”New World Order”. Det lykkedes ikke nazisterne at skabe en verdensregering, nu er det mere end vigtigt, at vi alle står imod ethvert tiltag til indskrænkning af menneskers frihed.

Du må vende ryggen til de onde pengemænd, som vil gøre os til slaver og bestemme over vores kroppe. Meld dig ud af din syge loge eller det diabolske netværk, som du arbejder for.

Du skylder dine børn og dit land at vælge kærligheden, menneskeligheden og friheden. Jeg vil anbefale dig at se nogle af de links, som ellers censureres: https://links.jfk21.dk/who (scroll ned).

Med venlig hilsen
Lene Bang

Høring i Folketinget den 3. maj kl. 09.00 – 11.00 om læring af Covid-19:
https://www.ft.dk/samling/20222/almdel/EPI/bilag/23/2684529.pdf

Del artiklen her: