OM UKRAINE, FRA EN UKRAINER!

Elena
Del artiklen her:

[NewSpeek har fået tilsendt følgende link: 

https://frihedslisten.dk/om-ukraine-fra-en-ukrainer/  

Vi vælger at bringe indlægget uredigeret]

***

Датчанам от украинки: Jeg er ukrainer og er født i Kiev. Min familie er nu i Kiev, og de vil ikke forlade Ukraine!!!  

 Elena Shevtjenko

Jeg har en masse spørgsmål til jer danskere. 

I 2014 fandt Maidan-kuppet sted i Ukraine, som blev finansieret af de amerikanske globalister. Ukraine er blevet det mest korrupte land i verden, uden demokrati og ytringsfrihed, hvor russiske skoler og det russiske sprog er forbudt.

Oppositionen forfølges gennem mord, hvor nazistisk ideologi blomstrer. Efter statskuppet begyndte en borgerkrig, hvor den ukrainske regering i 8 år bombede mennesker i det østlige Ukraine, bare fordi de er russiske ukrainere. 15.000 mennesker døde takket være denne politik. 

Ukraines præsident Zelenskij, en komiker, skuespiller og klovn, der bragte den ukrainske økonomi til et fuldstændigt sammenbrud, bombede, sammen med de nazistiske Azov-bataljoner, den pro-russiske befolkning i det østlige Ukraine, Donbas i 8 år. Hvert år på Hitlers og Benderas fødselsdag (en fascistisk kollaboratør under Anden Verdenskrig) marcherede nazistiske bataljoner i Kiev, men de blev ikke bemærket i Vesten! 

Vesten fordømte ikke Zelenskij, som begyndte at true Rusland med atomvåben, som var i Ukraine før Sovjetunionens sammenbrud. Og så blev Ruslands præsident Putin tvunget til at sætte en stopper for den ukrainske regerings nazistiske ideologi og ødelæggelsen af ​​de russiske og pro-russiske ukrainere. Han stod op for os, ukrainere, som ikke længere kan tolerere klovnen Zelenskys nazistiske styre. 

Og nu mine spørgsmål til danskerne: 

1) Hvorfor viste de jer ikke dagligt borgerkrigen i Ukraine på TV de sidste 8 år og de mange flygtninge, der flygtede fra krigen og forfølgelsen til Rusland?  

2) Hvorfor vendte du det blinde øje til eksistensen af ​​det nazistiske regime i Ukraine?  

3) Hvorfor så du ikke, at den ukrainske regering røvede dets folk med korruption i et så ressourcerigt land som Ukraine?  

4) Hvorfor tillader du, at en russofobisk politik føres uden at indse, at russere og ukrainere genetisk set er ét folk, der er blevet splittet?  

5) Hvorfor behandler du ukrainske flygtninge bedre end flygtninge fra Mellemøsten (fordi de er hvide, kristne, de er veluddannede, de kan sagtens integreres i det danske samfund?  

6) Har I brug for flere læger, IT- folk, ingeniører, flittige arbejdere eller flotte ukrainske kvinder???    

7) Hvorfor tillader du, at det ukrainske flag hænges på dine bygninger i stedet for Dannebrog?  

Dette er blot nogle få spørgsmål, og jeg har mange flere. I danskere lærte mig om demokrati, og hvad sker nu med jeres ytringfrihed? 

Og til sidst vil jeg kommentere på et ønske fra den danske regering om at sende våben til mit land, Ukraine! Du kunne dræbe din minkbestand – det er dít land, og du bestemmer. Men vi, ukrainere og russere, er ikke en minkbestand. Vi er mennesker, som selv vil finde ud af det. Vi er et stolt slavisk folkefærd, og Gud er med os! 

Skrevet af Elena Shevtjenko

Opdatering 11. marts 2022

ElenaUpdate

Del artiklen her: