OIC: ORGANISATION OF ISLAMIC COOPERATION

OIC
Del artiklen her:

Af Helle Andersen.

OIC er en organisation af islamistiske stater og består af alle stater med en større islamisk befolkning. Der er 57 medlemsstater. Se organisationens hjemmeside her.

Organisationen blev dannet i 1969, og på hjemmesiden kan læses om organisationens mål fx at sikre mod kolonisering og virke for islamistiske mål.

Hvad har organisationen senest bedrevet
Organisationen har fx protesteret mod forfølgelsen af Rohingyaer i Myanmar. I december anlagde organisationen en retssag ved den internationale domstol i Haag mod Myanmar for forfølgelsen af Rohingyaerne i Myanmar.

Steffen Neupert fra TV2 nyheder skrev, at det vakte undren, at Myanmar forsvarede landets selvforsvar mod Rohingyaerne.

”Journalisten” Steffen Neupert – afrettet via Danmarks Medie-og Journalisthøjskole – undrede sig derimod ikke over, at de værste regimer i verden anlagde sag om ”menneskerettigheder”.  Det er skingrende grotesk, at man skal opleve denne situation, hvor fejlslagne og undertrykkende stater anlægger sag ved den internationale domstol i Haag for forbrydelser mod menneskerettigheder. Netop disse lande overholder overhovedet ikke de mest grundlæggende menneskerettigheder i deres egne hjemlande.

OIC kan give anledning til sagsanlæg fra den øvrige verden
En fordel ved, at der er en samlet enhed for islamistisk virksomhed, dvs. OIC, kan være, at organisationen må kunne indbringes for den internationale domstol i Haag for folkemord og terror OVER HELE VERDEN. Det kunne være en fin opgave for verdens øvrige lande i 2020.

Til sidst et link til hjemmesiden ’fredens religion’, der har opgjort de mange islamistiske terrorangreb verden rundt siden 9/11. Toppet op med denne video.

Del artiklen her: