ØGET D-VITAMIN INDTAG FORVANDLER COVID-19-INFLUENZAEN TIL EN LOGRENDE PAPIRTIGER

HRR
Del artiklen her:

Erik Refner, senior. 

Det har længe været kendt, og mange har advokeret for, at et øget D-vitamin indtag bringer os rimeligt smerte- og problemfrit igennem influenza-sæsonen. Det samme gælder for den igangværende corona-influenza, som vi snart sagt hver måned trues med vil mutere til endnu farligere varianter. 

Bill Gates har med et sært smil på læben lovet os dette. Er det ikke som om han – og konen ved hans side – bag deres øjenlåg ser alle milliarderne rulle ind? 

Nå, men når du Gates’rne udtaler noget så drastisk, skal vi nok forvente, at det også sker, for han synes af være udstyret med nogle ganske usædvanlige profetiske evner. Ja, nogle siger at han er en profet, men jeg siger: Vis mig blot én profet i verdenshistorien, som har tjent milliarder på sine profetier. 

Gates

Bill Gates:”We will have to prepare for the next one (pandemic). That – I will say – ahhh – WILL get attention this time!”  

– Screendump fra ovennævnte videoklip.

Ikke influenza-sæson, D-vitamin-mangel-sæson
Dr. Ryan Cole siger imidlertid, at der ikke findes en influenza-sæson – blot en D-vitamin-mangel-sæson. (Dr. Ryan Cole on COVID myths, mistakes and more). Alle, siger han, der bor nord for breddegrad 55, lider hver eneste vinter af D-vitamin mangel. Breddegrad 55 går gennem sydspidsen af Bornholm og i Sønderjylland, hvorfor vi alle i Skandinavien lider af vinter-D-vitamin-mangel og dermed udsætter os selv for en helt unødig risiko for alle former for influenza, inklusiv Covid-19. 

Hør ikke på hverken svenske eller danske myndigheders råd om, hvor meget D-vitamin vi skal indtage. For det første ”tror” disse myndigheder ikke helt på denne ”D-vitamin-historie”, og for det andet anbefaler de helt latterligt lave indtag, siger Lars Bern. Se bl.a. Skolmedicinmännen förtiger viktig vetenskap för allmänheten!

I december måned 2020 sendte mere end 100 videnskabsfolk samt læger og førende autoriteter et åbent brev til alle regeringer, til offentligt sundhedspersonale og administratorer samt til praktiserende læger, med en indtrængende opfordring til at begynde at bekæmpe Covid-19 med et videnskabeligt bevist enkelt middel: Øget indtagelse af D-vitamin. 

Det synes som om, at vi skal holdes i uvidenhed
Til trods for et utal af opråb om at begynde en enkel, billig og problemfri bekæmpelse og undgå en gentagelse af alle de unødige dødsfald, først og fremmest blandt plejehjemsbeboere, har stort set ingen politiker i den vestlige verden ytret et kvæk herom. Det synes som om, at de følger en gennemtænkt strategi, at vi skal holdes i uvidenhed. Sådan dårskab grænser til det kriminelle, for ingen kan som bekendt fraskrive sig ansvar på grund af dumhed eller uvidenhed.

Åh, for resten – der er jo også den lille hage, at ingen kan udtage patent på en medicin, hvis der allerede findes et effektivt behandlingsmiddel for en sygdom. Uhmmm!

Bryder du dig om Mike Adams – som med megen sort humor ind imellem har nogle interessante artikler og podcasts – kan du se denne, der bliver annonceret således: Medicin-fascisterne vil have at 2-årige og alle vi andre permanent skal bære maske.  

Omtalen findes ca. 25:15 inde i videoen.

Del artiklen her: