OBAMA STØTTER MACRON – HVORDAN GIK DET DE ANDRE GANGE, OBAMA STØTTEDE NOGEN…?

Del artiklen her:

Demokraterne har længe påstået, at Rusland blandede sig i det amerikanske valg. Det er aldrig lykkedes at domumentere påstanden, og Trumps handlinger i forhold til bl.a. Syrien og Ukraine har da også længe vist, at han på ingen måde følger en pro-russisk linje.

Alligevel har de etablerede medier kørt historier om, hvordan russerne skulle stå bag Trumps sejr. På trods af, at Hillary var på Putins lønningsliste forstået på den måde, at hun som udenrigsminister valgte at sælge 20 procent af USAs uran – et stratetisk råstof til brug i atombomber – dog først efter at have modtaget millioner til sin private fond.

Når Obama blander sig i andre valg, har tonen en anden lyd. Så fremstilles det som en sympatisk håndsrækning. Det sker i disse dage, hvor Obama støtter den liberale pro-indvandring, pro-EU Emanuel Macron, de etablerede mediers favoritkandidat til valget i dag, 7. maj.

Hvordan var det nu lige det gik de andre gange, Obama støttede en part i et valg?

Jo, vi kan jo starte med Hillary, der som bekendt tabte til outsideren Trump. Obamas støtte til de englændere, som ønskede at deres land skulle forblive i EU endte også med en maveplasker. Hans forsøg på at bruge Islamisk Sta til at vælte Assad i Syrien endte som bekendt katastrofalt – Obamas valg om ikke at gribe ind overfor den brutale terrororganisation bevirkede, at den frit kunne vokse sig til den globale trussel, den er i dag. Hans forsøg på at styrte den israelske premiereminister Benjamin Netanyahu var en fuser – Netanyahu er stadig på posten.

Kun i Egypten havde Obama succes. Her lykkedes det ham at få Det Muslimske Broderskabs kandidat, Mohamed Morsi, til magten. Det var dog kun for en stund, for voldsomme protester fra sekulære grupper i landet, samt landets militær, gjorde få uger efter en ende på Morsi præsidentkarriere.

Egyptere protesterer imod Obamas støtte til terroristerne i Det Muslimske Broderskab:

Del artiklen her: