OBAMA BESKYTTEDE TERROR-GRUPPE FOR AT SIKRE IRAN ATOM-TEKNOLOGI

(Foto: Hezbollah, der er kendt for at bruge den nazistiske heil-hilsen t.v., Barak Hussein Obama t.h.)
Del artiklen her:

Tidligere præsident Barack Obamas regering lod Hezbollah sælger stoffer til amerikanere for at få iransk atom-aftale i hus.

Under præsident Barack Hussein Obamas regering besluttede amerikanske efterretningstjenester at stoppe efterforskningen af Irans terror-organisation Hezbollahs salg af stoffer i USA. Det skete for at forbedre forholdet til det iranske præstestyre, der dengang lå i forhandlinger med USA om en atom-aftale. Det skriver New York Post. Atom-aftalen skulle sikre, at Iran fortsat kan udvikle deres atom-teknologi på lovning af, at de ikke vil bruge den til at bygge atomvåben.

Hezbollah, der støttes af Irans brutale præstestyre, finansierer sig selv gennem bl.a. hvidvask af penge og salg af kokain i USA.

At den af pressen så elskede Obama lod terrorister sælge hårde stoffer til amerikanske statsborgere for at sikre en særdeles usikker atom-aftale med Irans radikale islamister har rystet USA.

I skrivende stund har ingen danske medier – udover altid årvågne NewSpeek – skrevet om den dybt alvorlige skandale, der laver endnu en alvorlig bule i Obamas allerede ramponerede eftermæle.

Video: Fox News om skandalen:

Del artiklen her: