NYE BORGERLIGE SKAL TONE RENT FLAG I FORHOLD TIL EU

Nye Borgerlige
Del artiklen her:

Marianne Wagner er ligesom NewSpeek spændt på, hvordan Nye Borgerlige – der overhalede det eneste EU-modstanderparti Dansk Samling indenom – vil forholde sig til EU.  Derfor har hun rettet henvendelse til Nye Borgerlige med nedenstående mail, der selvfølgelig skal til en bredere offentligheds kendskab:

 

Til alle folketingsmedlemmer af Nye Borgerlige,

 Jeg har to spørgsmål til jer om EU:

 Jeg har netop læst, at Mette Frederiksen åbent støtter den irske statsminister i afvisningen af Englands nye forslag til Brexit-aftale. Så længe vi er med i EU, må det være i Danmarks interesse, at England får en aftale, men statsministerens støtte til Irland modarbejder dette. Det er i øvrigt uhørt, at statsministeren støtter Irland, før forslaget overhovedet har været til forhandling. EU’s fraternisering med oppositionen i England modarbejder også Danmarks interesser.

Spørgsmål: Har Nye Borgerlige tænkt sig at rejse spørgsmål til statsministeren om denne for Danmark dybt problematiske tilgang til Brexit?

Migrantstrømmene tager atter til. Erdogan truer med at opsige aftalen om at holde migranter borte fra Europa, og Merkels besynderlige og katastrofale løfte om visumfrihed til tyrkere er endnu ikke blevet indfriet. Jeg tvivler på, at Erdogan vil blive ved med at finde sig i det. Tyskland, Frankrig, Italien og Malta har indgået en separat aftale om at fordele migranter imellem sig. Der vil sandsynligvis snart lægges pres på andre EU-lande, for at de skal indgå i en lignende aftale.

Spørgsmål: Hvad vil Nye Borgerlige gøre dels for at modarbejde dette, dels for at gøre folk opmærksomme på, at EU også her modarbejder Danmarks (i princippet alle medlemslandes) interesser?

 Venlig hilsen

 Marianne Wagner

Del artiklen her: