NU KØRES DEPOPULATIONS-AGENDAEN I STILLING I ABORT-DISKUSSIONEN

baby
Del artiklen her:

Af Lene Bang.

[NewSpeek har indsat mellemrubrikker]

Som svar på Informations klamme udmelding fra en studentermedarbejder om, at vi bare skal lade kvinderne bestemme i HELE graviditeten, har jeg sendt dette debatindlæg, som HELT SIKKERT nok skal blive bragt:

——-

Nu køres depopulations agendaen i stilling med fuldstændig fri og ubegrænset abort, forklædt som kvinders ret til egen krop.

Man ser tydeligt, hvor inspirationen kommer fra, nemlig formanden for WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus, anklaget for folkemord i sit hjemland Ethiopien. Han ”anbefaler” ubegrænset abort. Altså helt op til fødslen. Det er kun moderen, som kan bestemme her. Hverken barnets far eller andre, har noget at skulle have sagt.
Se WHO´s hjemmeside under abort. Her er der ikke nævnt nogen øvre grænse. WHO står på spring til at overtage sundhedsvæsnet i HELE verden, herefter bliver deres ”anbefalinger” til krav. Mon ikke danskerne har nogle andre standarder end en for folkemord mistænkt ethioper?

Enhedslisten og SF og måske også andre partier mener, at grænsen for den frie abort på 12 uger ikke er medicinsk begrundet, og at debatten er ”befængt” med følelser, som ”kun” er moralske og etiske overvejelser. Hvad mener man dog med KUN? Som om man ikke skal gøre sig moralske og etiske overvejelser, men udelukkende medicinske, der åbenbart ikke omfatter rettigheder og omsorg for det ufødte barn. Samtidig kører man hårdt på, for at få udvidet grænsen for den frie abort op til 22. uge. Som det er nu, skal man mellem 12. og 22. uge have tilladelse fra et ”formynderisk og bureaukratisk” abortråd. Det kunne måske også være, at abortrådet bare vil hjælpe kvinderne, så de ikke skal stå alene med så stor en beslutning.

Åbner op for en ladeport af etiske dilemmaer
De meget frie regler for abort kan åbne for en ladeport af etiske dilemmaer. Hvad nu hvis kvinden bliver presset til gentagne gange at producere aborter, som så bliver handlet? Der foregår en meget stor handel med både børn og fostre på verdensplan. Kan man mon bestille organer eller andre kropsdele, som man hører om i andre lande? I Danmark har vi et abortråd til at beskytte os mod den slags. For ikke at tale om barnets far. Har manden ingen som helst taleret – det er jo også hans barn?

Debatten kommer fra politisk hold
Debatten kommer fra politisk hold, jeg mener ikke, at befolkningen har fremkommet med et ønske om at få ændret grænsen. Vi er nok ikke i Danmark ”klar” til en så drastisk udvidelse af abortretten, men der pippes f.eks. i en artikel i Information, for at vænne os til tanken om at gøre det spiseligt. Samtidig har jeg dokumentation for, at Sundhedsministeriet går ind for ubegrænset abort udelukkende baseret på kvindens valg.

Inden man ukritisk hopper på sådan et narrativ om kvinders ret til egen krop, er der nogle relevante spørgsmål, som jeg gerne vil have svar på:

 • Hvordan skal sådan en ”sikker” abort foregå af et stort, sundt og fuldt levedygtigt barn?
 • Skal det slås ihjel, mens det stadig er i livmoderen, eller skal man føde det først og så slå det ihjel bagefter?
 • Hvem skal slå barnet ihjel? Hvis det er lægen, hvordan harmonerer det så med lægeløftet?
 • Bliver det bedøvet inden det slås ihjel? Eller skal de bare ligge og dø af kulde, sult og tørst?
 • Hvilke ”redskaber” benytter man? Metal, kemi eller andet?
 • Hvordan bortskaffes ”aborten”?
 • Bliver liget brændt eller solgt til industrien til at lave cremer etc. af, som anbefalet i børnefjernsyn?
 • Hvad koster et barnelig?
 • Er nogle af kropsdelene dyrere end andre?
 • Er der overhovedet garanti for, at det bliver slået ihjel, eller kan det blive overdraget til tredjemand til brug for hvad ved jeg?
 • Hvem får pengene?

Kan en læge eller en anden ansat i sundhedsvæsenet ifølge WHO blive anklaget for overtrædelse af menneskerettighederne, hvis vedkommende på grund af samvittighedsmæssige overvejelser ikke ønsker at foretage eller hjælpe med til abort?

Vi er nødt til at forholde os til realiteterne
Jeg ved godt, at det er hård kost at se de vedhæftede links, men vi er nødt til at forholde os til realiteterne og ikke kun til flyvske ”feel-good-ord” som kvindefrihedsrettigheder, der vendes på hovedet og misbruges af en, der er anklaget for folkemord. Unge skal hjælpes med alderssvarende oplysning og en viden om, hvordan kroppen fungerer og ikke forledes til at tro, at abort bare er en form for prævention.

Jeg vil anbefale dig, hvis du stadig står stenhårdt på kvinders rettigheder. at nærstudere WHO´s hjemmeside og overveje, om ikke det er på tide, at Danmark vender ryggen til WHO´s modbydelige, menneskefjendske agenda og melder sig ud.

***

Links

Abortlæge fortæller om, hvordan en abort foregår:
https://rumble.com/v13qx5h-abortion-doctor-lays-out-details-of-22week-abortion-and-leaves-congress-spe.html

I denne rystende video indrømmer University of Pittsburgh, at de skærer det bankende hjerte ud på levende 6-9 måneder gamle aborterede fostre, uden bedøvelse for at bruge deres kropsdele – se hen imod slutningen:
https://rumble.com/v1my0ji-babies-are-delivered-alive-and-their-hearts-cut-out-without-anesthesia-to-d.html

Nyrer fra aborterede fostre høstes, mens hjertet stadig banker:
https://www.centerformedicalprogress.org/2021/08/breaking-university-of-pittsburgh-admits-hearts-beating-while-harvesting-aborted-infants-kidneys/

Artikel i Information:
https://www.information.dk/debat/2023/05/abortgraensen-historisk-medicinsk-lad-lytte-who-ophaeve-graensen-helt

Fint ord på WHO´s hjemmeside, abortioncare. Her ser man, hvordan ordene vendes på hovedet, så grimt bliver smukt:
https://srhr.org/abortioncare/chapter-1/human-rights-including-a-supportive-framework-of-law-and-policy/

WHO´s generalsekretær Tedros Adhanom Ghebreyesus under anklage for folkemord:
https://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/world-health-organisation-chief-could-23166539
https://moneybloodandconscience.com/press-release/
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9052247/WHO-chief-Tedros-Ghebreyseus-accused-aiding-genocide-Ethiopia-nobel-peace-prize-nominee.html

Del artiklen her: