NewSpeek

NU IGEN: VENSTREORIENTERET KØLLEVOLD FRA KOMMUNALT HUS

Del artiklen her:

(Foto: Tv. Simon Bünger, i midten Rasmus Preston, begge fra Researchkollektivet Redox, de venstreradikales selvbestaltede efterretningstjeneste)

Det kan ikke siges på anden måde: Københavns Kommunes kulturforvaltning er infilteret af voldelige ekstremistiske kræfter.

NewSpeek har før rapporteret om, hvordan de to kommunalt støttede huse, Ungdomshuset og Folkets Hus, bruges som base for voldelige foreninger fra den yderste venstrefløj. Ungdomshuset er flere gange blevet brugt som fæstning, hvorfra politiet er blevet beskudt med ulovlige våben – jernmøtrikker afskudt med slangebøsser. Folkets Hus er også base for vold, når der ud af vinduerne kastes flasker efter fredelige og lovlydige politiske modstandere og venstreradikale myldrer ud for at true anderledes tænkende. Og når indvandrerbander bruger huset som central for deres kriminelle aktiviteter.

VENSTREFLØJENS AFGRUNDSDYBE HYKLERI

Nu er den så gal i et andet af kulturforvaltningens huse. Det drejer sig om Medborgerhuset på Kappelvej 44.

Her holdt den radikale venstrefløjs selvbestaltede efterretningsvæsen, Researchkollektivet Redox, foredrag om, hvad de kalder “den yderste højrefløj”, underforstået kritikere af verdens voldeligste religion, islam.

Et par medlemmer af demokratibevægelsen For Frihed, som kendt for deres demonstrationer imod den brutale islamiske lov, sharia, ville besøge foredraget. Den ene af de to, Anders Bruun, udtaler til Uriasposten:

“Jeg, Rasmus Paludan og 3 andre ville deltage i Redox’s arrangement her til aften omkring den yderste højrefløj. Der sker det at vi går ind i gården på Kapelvej 44 og op ad trappen. I gården står en del af de kendte aggressive No Pegida moddemonstranter. Vi går op ad trappen og banker på døren. Vi er dog blevet spottet så døren holdes lukket. Jeg banker på ruden for at komme ind, dog uden held. Indenfor kan jeg se at folkene begynder at maskere sig. Jeg siger derfor til de andre at vi skal afsted nu. Jeg går ned ad trappen ud mod udgangen gennem gården. Øjeblikket efter går dørene op og ud kommer flere maskerede folk alle klædt i sort. Den største skubber Paludan hårdt i brystet. Den samme person får så øje på mig og råber Emil. Herefter løber han imod mig. Jeg får benene på nakken, men i porten til gården er jeg indhentet og jeg bliver bagfra slået i hovedet. Jeg når lige at vende hovedet så jeg ser hjem der slår og jeg siger til ham at jeg har et billede af ham. Han slår mig hårdt i tindingen med hvad jeg først tror er en knytnæve. Han havde sorte handsker på. Jeg bliver slået i jorden men vælter ind i en af de biler der står ude på vejen. Herfra kommer jeg på benene igen og løber væk. De 4 andre så alle at det var en sort kølle jeg blev slået med og ikke en knytnæve. Jeg løb herefter væk fra stedet og tog en taxa over til min bil. Jeg sidder nu på skadestuen og venter på at kunne lave en skadesanmeldelse. Jeg har et billede af overfaldsmanden derhjemme men jeg ved ikke hvad han hedder. Jeg har det efter omstændighederne ok.”

Dokumenter som NewSpeek er kommet i besiddelse af bekræfter, at Paludan og Bruun før forsøget på at komme ind og høre foredraget havde varskoet Københavns Politi. Trods en række eksempler på, at de to herre har behov for politibeskyttelse, når de er i nærheden af de venstreradikale foreninger, har politiet dog flere gange nægtet at give denne beskyttelse – stik imod politiloven.

Statsforvaltningen har pligt til at føre tilsyn med, at kommunerne overholder loven, herunder Folkeoplysningsloven, som forbyder udlån af offentlige lokaler til anti-demokratiske arrangementer. Her er så endnu et eksempel på, at denne vigtige funktion for vores retssamfund ikke fungerer.

Dette baner vej for, at venstrefløjspolitikere kan sende skatteydernes penge videre til voldelige aktivister, som tæsker sagesløse, sætter hele bydele i brand og angriber vores politi.

Dette politiske magtmisbrug er et hårdt angreb på tilliden til demokratiet og folks retsfølelse.

Anders Bruuns skadestuerapport.
Manden (tv.), som ifølge Anders Bruun angreb.
Del artiklen her:
Exit mobile version