NU IGEN: VENSTREORIENTEREDE SMADRER LØS, POLITIET OG JUSTITSMINISTEREN GØR INTET

Del artiklen her:

(Foto: Venstreorienterede smadrer løs i lyset af blå blink (Snaphanen))

Politikerne ser igennem fingrene med venstreorienterede grupperingers politiske vold, hærværk og terrorisme. Forleden blev en bil totalskadet og en anden skal repareres for titusinder af kroner. Se de voldsomme billeder.

Radikale venstreorienterede har i årevis udøvet vold og hærværk imod anderledes tænkende.

Det går lige fra rå vold til omfattende hærværk imod folks egendom. Historiker Kim Møller har gentagne gange dokumenteret på den prisvindende blog uriasposten.net, at de kriminelle kommer i det kommunalt støttede Folkets Hus og Ungdomshuset – begge i København.

Ligeledes har NewSpeek dokumenteret, hvordan selvudnævnte “militante anti-fascister” bruger Folkets Hus til at planlægge anti-demokratiske og ofte voldelige aktioner.

Forleden gik det udover to biler tilhørende personer fra den islamkritiske demokratibevægelse For Frihed.

Hvor længe vil politikerne se igennem fingrene med, at politiet ikke stopper den megen vold og hærværk? Det grænser til terrorisme og udover de personligt berørtes ture på skadestuer og ofte enorme udgifter til reparationer af bl.a. biler, er det et alvorligt angreb på ytrings- og forsamlingsfriheden.

Provo-kunstneren Dan Park som han så ud efter at være blevet overfaldet af maskerede venstreradikale.

PET vil så let som ingenting kunne aflytte de radikale venstreorienteredes telefoner, Facebook-grupper og tilholdssteder – ligesom man på meget vellykket vis gør med en anden slags terrorister, jihadisterne. Skyldes myndighedernes manglende reaktion på den åbenlyse årelange politiske terrorisme begået imod islamkritikere manglende politisk vilje? Ser man ligefrem de voldsomme angreb som en kærkommen hjælp til at “lægge låg” på den i visse kredse udbredte frygt for spirende borgerlig aktivisme imod politikernes grænse- og udlændingepolitik?

Man skulle tro, at den tid, hvor venstreorientede voldsbøller kan udføre voldelige angreb på demokratiet og fredelige danskere var slut under en konservativ justitsminister. Er Søren Pape Poulsen (K) blot endnu et snakkende jakkesæt, eller er der en grænse for galskaben?

Justitsministeriet bør straks pudse PET på de venstreradikale. Og så skal man selvfølgelig fjerne al offentligt tilskud til voldsmændenes mødesteder og forbyde deres foreninger. Grundloven er jo klar nok:

“Foreninger, der virker eller søger at opnå deres mål ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkene, bliver at opløse ved dom.” (§ 78, stk. 2)

Et medlem af den fredelige pro-demokratiske forening Stop Islamiseringen Af Danmark (SIAD) på vej til skadestuen efter at være blevet overfaldet af venstreorienterede.

For nyligt lykkedes det den venstreorientede forening AFA/Redox at identificere For frihed-fotografen Anders Bruun, og få dage efter fik han privatbesøg i Kongens Lyngby, hvor der blev hældt råt kød i hans postkasse. En alt for sløv reaktion fra politiets side betød i sidste ende, at overvågningsbillederne ikke længere var at finde.

Denne Citroen tilhørende en For Frihed-tilhænger er totalskadet efter at venstreorienterede har hælt ætsende substans på samtlige vinduer og flænset to dæk.
Anders Bruns helt nye bil fik hældt ætsende substans på alle vinduer, som nu skal skiftes.
Talskvinden for For Frihed Tania Groth har oplevet truende hærværk på sin hoveddør: “Vi ved hvor du bor!”

Det kan gå heftigt for sig, når brugere af og foreninger i det kommunalt støttede Ungdomshuset demonstrerer. Her gik det udover en bil, da der blev demonstreret for flere skattekroner til Ungdomshuset. (Snaphanen)

Politi og brandvæsen skal være talstærkt tilstede, når de selvundnævnte “anti-fascister” markerer deres holdninger. Stadig idag får både Ungdomshuset og Folkets Hus, de militante fascisters tilhørssted, støtte fra skatteyderne. På trods af ofte omfattende vold og ødelæggelser begået af snesevis af hærgende unge, bliver ingen eller kun ganske få anholdt, endsige dømt. (Snaphanen)

Del artiklen her: