NU ELLER ALDRIG

vaccination
Del artiklen her:

Af Erik Refner, Senior. 

Du frygter dem du ikke tilgiver – ingen kommer til kærligheden med frygten som sin følgesvend.  T-19.IV.D.11. 

Til alverdens naive passivister, som tror at Fru Frederiksen, Hr. Löfven, Fru Merkel, Fru Solberg, Hr. Macron, Hr. Johnson og hvad de nu hedder allesammen – alle de som med løfte om rige belønninger hvert år med forventningsfulde smil modtager deres hemmelige agendaer og opdrag i verdenselitens klub-Bilderberg eller lignende steder. 

Ja, til dig som tror, at alle disse egensindige mennesker uden moral og etik vil dig og dit land det bedste, til dig som pligtskyldigt gør, som de kræver, uanset hvor åbenlyst tåbelige deres forlangender er, ja til dig som læser dette og som forhåbentlig vil vågne op fra din angstdøs og bruge din sunde fornuft og tænke et par selvstændige tanker.

Det er på høje tid nu

Din frygt har lukket dine øjne. Men forsøg i det mindste at knibe frem en lille sprække og se, at der findes et lys derude. 

Det er på høje tid, så tag modet til dig nu. Gør du ikke det, vil du for alvor få NOGET at frygte. Men vid, at dette NOGET blot er vore egoistiske magthaveres påfund for, at de kan albue sig frem til magt og rigdom. 

Rejs dig
Vent ikke, at din nabo skal rejse sig og frelse dig. Ligesom sidst da Danmark var i nød, er hans søvn måske for dyb. Forvent ikke, at han rejser sig fra sin behagelige polstrede lænestol. Kun du selv kan frelse dig. Og hvad er dit passive velbehag værd, om du mister din sjæl derved?

Nu er det sidste chance til at forhindre at du, dine børn og kommende slægter bliver slavebundne i et diktatur, som verden aldrig tidligere har set.

Du – hvis forfædre anså deres liv for spildt, hvis ikke de døde i kamp – rejs dig, for enten dør du nu som kujon, eller du lever for altid i mindet og prist af dem, som kommer efter dig. 

Du – hvis forfædre ikke lukkede deres sanser, når faren truede – rejs dig og vis alverden dit sande jeg, og hvorfra du kommer. 

Du – hvis forfædre intet frygtede – rejs dig og vis dig værdig til at være ætling af et stolt folk og beslut dig for, at uret aldrig igen skal kue dig.

Lyset derude er dit, dine brødres og søstres kurage, som oplyser verden. Det er et spinkelt lys nu og kan synes ubetydeligt. Men med din beslutning om at handle trods din angst, at lade frygten bag dig og åbne et øje på klem, vil lyset vokse og kan aldrig slukkes.

Du er blevet bedraget med et velplanlagt folkemord
Når du vælger at tage modet til dig, vil du forstå, at du er blevet bedraget med et velplanlagt folkemord, kørt i stilling og næsten fuldbyrdet ved hjælp af et større og mere omfattende propagandafremstød end hvad Goebbels’ Nazi-Tyskland kunne frembyde. Og du vil indse, at alt bygger på grundløst nonsens fodret med – og befordret udelukkende af – din frygt for dit liv. 

Forstå, som vore forfædre, at der findes noget langt større end vores liv, noget langt mere ædelt og sandt, i forhold til hvilket vores liv intet er at regne.

Hvem ville for et år siden have tilladt censur? 

Hvem ville for et år siden have tilladt censur? Uden protester tillader vi nu censur og at blive censureret. Vi tillader at blive overvåget, tillader at alt, vi siger og skriver, oplagres i enorme databaser og blot venter på det rette tidspunkt, hvor det fordrejet og forvansket kan bruges imod os. 

Hvem ville ikke for et år siden have følt harmen og kraftigt protesteret imod, at det danske militær – på opdrag fra USAs National Security Agency – udfører spionopgaver imod hele den danske befolkning og vores nabolande Sverige, Norge, Tyskland, Frankrig og Holland? 

Hvem ville for et år siden have troet, at du nu kan blive fyret for at sige din mening? Hvem ville have troet, at du har lukket din mund af samme årsag?

Hvem ville for et år siden have tilladt opstilling af 5G, et israelsk mikrobølge-våben til kontrol af folkemasser, og som enhver forstandig er klar over skader alt liv på jorden.

Hvem ville ikke for et år siden have gået i protestoptog for at få forbud mod implantering af permanente koder, som fra centralt hold kan fortælle “big brother” alt om os fra vores DNA til vores indkøb, gæld og skattebetalinger?

Hvorfra tror du, alle disse milliarder kommer?
Hvem tror du betaler for alle de virksomheder, som er lukket, for de arbejdsløse, for milliontal vaccinedoser, for hjælp til alle dem, som intet har? Hvorfra tror du, alle disse milliarder kommer? 

Fra en eller anden hemmelig fond? Eller kunne det være eliten, som er på storindkøb, Rothschilds banker, som låner og gældsætter os, og dermed kan diktere alle vore beslutninger? Åh, du hører måske til dem, der tror, at Nationalbanken ejes af dig og mig? Vågn op, og du vil forbløffes, når du opdager, at nævnte bankier ejer dem alle – ja alverdens såkaldte “nationalbanker” – måske to eller tre undtaget. 

I dag skal vi bære maske
I dag skal vi bære maske, hvis ikke vi vil fængsles eller få bøder. For et år siden blev vi fængslet eller fik bøder, hvis vi bar maske. Og for et år siden blev muslimske kvinder straffet med bøder på tusindvis af kroner, hvis de formastede sig til at bære “maske”. I dag skal de.

For et år siden blev vi anset for at være asociale, hvis ikke vi omgikkes med vore medmennesker. I dag får vi bøder, hvis vi gør – hvis ikke vi holder “social-afstand” – et ord som en eller anden et eller andet sted i verden har hittet på, og som vi alle pludselig synes er helt normalt og rimeligt. Blot X antal personer tillades samlet, om ikke vi skal sættes bag lås og slå. 

Hvem ville ikke for et år siden have protesteret højlydt over, at politi trænger sig ind hos privatpersoner, hvis de har fået nys om, at der er forsamlet mere end otte mennesker til en nytårsfest?

Ingen protesterer
Ingen protesterer over, at skoler, universiteter, sportsarrangementer, teatre, cafeer og restauranter lukkes på grund af en virus, som overalt i verden har vist sig mildere end de årligt tilbagevendende influenza-tilfælde. Og ingen protesterer over, at vi hver eneste dag bombarderes med, at nu er så og så mange døde eller smittede med corona. 

Hvornår er en sådan massiv propaganda sluppet løs imod os på grund af en influenza? 

Hvornår i verdenshistorien er en totalt ubrugelig test som PCR-testen lagt til grund for at sygelægge alverdens befolkninger og lukke al aktivitet i land efter land?

For et år siden anede vi intet om ansigtsmasker. I dag slår mennesker hinanden ihjel for at købe og bære dem og myrder dem, som formaster sig til ikke at gøre det.

Ængsteligt tigger vi om at få sprøjtet et eller andet ind
Ængsteligt tigger vi om at få sprøjtet et eller andet ind i vores vener, noget som ikke er en vaccine, men et nyt produkt som ændrer vores DNA og som ved et trylleslag og på det “helt rette tidspunkt” strømmer ud af alverdens største medicinal-fabrikker, mens pengene strømmer ind til samme. 

Hvorfor synes ingen at spørge sig selv: Hvad skyldes denne hast og denne forbløffende timing – hvad mon der ligger bag? 

For et år siden kunne vi rejse hvorhen i verden vi ønskede. I dag skal vi blive hjemme i vore stuer. Afspritning af hænder, handsker og beskyttelsesskærme er “det nye normale” – uden en eneste protest høres. 

Ingen synes at vide noget som helst om, hvad et sundt immunsystem er, at det er langt mere værdifuldt, og en langt større beskyttelse imod sygdom end nogen vaccine nogen sinde har været eller bliver. 

Du tror det måske ikke, men “nogen” forsøger at få os alle samlet i store byer, hvor vi enkelt kan kontrolleres. Store vidder – som de for eksempel findes i Sverige – har EU allerede luftet tanken om er “uhensigtsmæssige” og har foreslået at 10% skal være forbudt område, hvor ingen mennesker må komme eller bo. En lille begyndelse til, at al skov og alle tyndtbefolkede områder bliver forbudt land.

Vi er i krig
Vi er i krig, en krig med mere vidtrækkende konsekvenser end verdenskrigene, en krig som hverken du eller jeg har ønsket, en krig som er påført os af egensindige, magtbegærlige mennesker, en krig du og jeg bliver nødt til at kæmpe, om vi ønsker fred og frihed for os selv, vore familier og for dem, der kommer efter os.

Hvad vi oplever i disse måneder – ikke bare i Danmark men i store dele af Vestverdenen – er en nedlukning af demokratiet og begyndelsen til et totalitært styre. På mindre end et år er det lykkedes en flok danske landsforrædere at gennemføre hvad Hitler-Tyskland ikke formåede med 5 års besættelse.

Hvad med dig – har du truffet dit valg?
Rejs dig og kæmp det bedste, du har lært, om ikke du vil se elitens ønskedrøm fuldbyrdet – deres drøm om “The Great Reset” – hvor de er alt og du, dine brødre og søstre er intet. Er du som mennesker er flest, er alt, du ønsker, blot fred i dig selv, i din familie, i dit land, og fred med verden omkring dig. 

Er dette ikke værd at kæmpe for? 

Synes du som jeg, er tiden nu. 

Jeg er snart 80, men har truffet mit valg: Hellere sidder jeg i fængsel resten af mine dage, end jeg bøjer mig for korrumperede og tilsyneladende totalt uvidende politikeres vanvittige dekreter om maske-tvang, “social-afstand”, vaccination mm – alle tiltag for at knække os til lydighed og underkastelse. 

Hvad med dig – har du truffet dit valg?

***

P.S. Sverige, ved Statsepidemiolog Anders Tegnell, forbereder befolkningen på, at den skal tvangsvaccineres. Den så ofte anvendte “prøveballon” er sendt op, og nu venter han på svenskernes reaktion: Køber de tvungen massevaccination allerede nu, eller skal han udskyde beslutningen i nogle måneder? 

Tegnell “menar att frågan är svårnavigerad ur ett jämställdhetsperspektiv, men att han tror att ett vaccinationsintyg kan bli aktuellt – i alla fall för resor.”

Tegnell “mener, at spørgsmålet er vanskeligt set ud fra et ligestillingsperspektiv, men han mener, at et vaccinationscertifikat kan være relevant – i det mindste for rejser.” 

Hvad jämställdhet (ligestilling) har med tvangsvaccination at gøre, kan vist kun svenskere svare på. 

“Jämställdhet” synes at blive brugt i alle mulige og umulige sammenhænge som et velindprentet/ velpropaganderet “mantra”, der i vores broderland letter vejen for en hvilken som helst indskrænkning af den personlige frihed m.m.

***

Enhver politikers fornemmeste opgave er og må være at arbejde for og gennemføre det, som tjener et lands og dets befolknings bedste. Det synes som om vi – og ikke mindst politikerne – har glemt dette enkle krav. 

Giv mig en eneste god grund til, at vi ellers skulle vælge disse mennesker til at styre vores land. 

 

Ingen kan tjene to herrer og ingen – med et eller flere af følgende drivkræfter – kan tjene vort lands og folkets bedste:

  1. Korruption 
  2. Dumhed
  3. Uvidenhed
  4. Løgnagtighed
  5. Personlig vinding 

Del artiklen her: