NAVNET ER SCHEMELING – MAX SCHMELING

Schmelling
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

NewSpeek har flere gange bragt indlæg af statistikeren Max Schmeling, jf. her og her. Han er kommet som en deus ex machina, fordi han kan gennemskue de tal og statistikker, vi andre (jeg – sic!) løber sur i. 

Der er heldigvis andre, der har fået øje på kvaliteten i hans bidrag, og som sørger for at videreformidle. Bl.a. dkdox.tv – der har optaget en video med ham under rubrikken ‘Mønster i vaccinebivirkninger’. 

Videoen præsenteres med disse ord: 

”I gennemsnit giver Covid-19 injektionerne 200 gange så mange bivirkninger som influenza-vacciner. Det viser de officielle indberetninger.

Inden for de forskellige partier af produktion af Moderna og Pfizers produkter, er forskellene i dramatiske størrelsesordener med faktorer på flere tusind.

Update taler denne gang med selvstændig statistiker og cand.merc, Max Schmeling, der har analyseret tal og registreringer.

De danske myndigheder har ikke offentliggjort tilsvarende tal. Ifølge Max Schmeling kan der ikke gives informeret samtykke til injektioner, når risikoen for korte såvel som langsigtede bivirkninger er ukendt og nytteeffekten i bedste fald er midlertidig.

Han opfordrer danske myndigheder til at stoppe injektioner og undersøge sagen, så de farlige partier kan tages ud.

Dette er første del af interviewet, se også sidste del om overdødelighed på dkdox.tv.”

Del artiklen her: