NAOMI WOLF: ”VACCINEPAS-PLATFORMEN ER DEN SAMME PLATFORM SOM ET SOCIALKREDITSYSTEM A LA KINA”

NaomiWolf
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Naomi Wolf bliver selvfølgelig kaldt konspirationsteoretiker. Det gør alle, der er kritiske over for de statslige myndigheder eller har en anden opfattelse end den statsautoriserede. I hvert fald på platformen Wikipedia. Hun var vældigt populær, indtil hun begyndte sin kritik af ’technocracy rising’. 

I denne video forklarer Wolf, hvad et vaccinepas indebærer, og hvad der kan ske for de borgere, der ikke kan eller vil rette ind og lade sig ’vaccinere’. Fordi de ser sagen i en større sammenhæng og er i opposition til de dominerende eliters drøm om et teknologisk verdensherredømme uden landegrænser (læs og lyt fx her), hvor nationale regeringer i det spil er reduceret til marionetter for globalistiske kræfter.   

Det har vist sig ikke at handle om folkesundhed, men om overvågning og disciplinering. 

Med et vaccinepas vil den enkelte blive fuldstændigt gennemlyst og kan straffes, hvis den pågældende udøver handlinger, der ikke er i statens interesse. Såsom at organisere møder, forsamle sig og gå i demonstration i protest mod statsnarrativet. 

Det er skræmmende perspektiver, hvor ’dissidenter’ risikerer at blive reduceret til 2. klasses-borgere, der ikke kan gå på restaurant, værtshus og museum, i biograf & teater, rejse – heller ikke indenlands – eller handle i supermarkeder. Eller forhindres i at forlade deres bopæl. Måske skal de bare sultes, indtil de er blevet møre? I både overført og bogstavelig forstand. 

Dertil kommer, at kontanter skal udfases og erstattes af digital valuta, hvilket betyder, at hvis du ikke makker ret, kan din konto blive lukket og dine kreditkort gjort ubrugelige. 

Maler vi fanden på væggen?
Lyt – og døm selv! 

Måtte det være os, der ta’r fejl – og ser syner! 

Del artiklen her: