MUSLIMERNES INDAVL BLIVER SJÆLDENT OMTALT

Del artiklen her:

Dr. Bill Warner siger det, som det er.

Kommentar af Ivan Dybdal

Det er lidt overraskende og meget lidt omtalt herhjemme, at muslimers børn udgør mere end halvdelen af børnene på vore institutioner for svært mentalt retarderede spædbørn. Jeg har, siden jeg fik den oplysning for flere år siden, ventet at høre noget om, hvad man ville gøre ved det. Man vil tilsyneladende intet gøre? Det er øjensynligt politisk ukorrekt, ligesom Dr. Bill Warners nøgterne, empirisk videnskabelige tilgang sikkert også er det?

Her er min oversættelse af en god del af Bill Warners fremragende videoforedrag.

Resultatet af indavl er genetiske skader

”Det bliver sjældent omtalt. Indavl. Prøv selv et eksperiment. Brug din computer og google inbreeding (det engelske ord for indavl) og jeg tror resultaterne vil forbløffe dig.

Du vil opdage, at i den arabiske verden er 40%-50% af ægteskaberne resultat af indavl.

I Ægypten er er 40% af ægteskaberne fætter-kusine ægteskaber.

I Saudi-Arabien er 2/3 af dem, der gifter sig, nært beslægtede. Og i Storbritannien er 55% af de pakistanske flygtninges ægteskaber fætter-kusine ægteskaber.

Nu er det sådan, at resultatet af indavl er genetiske skader. Man får flere sygdomme, evnesvaghed og lavere intelligens.”

Forbrydelse

Dr. Warner kalder direkte indavl for en forbrydelse mod den næste generation og han spørger: Hvorfor er der så, så meget indavl indenfor islam?

“Du kender svaret, hvis du tænker dig om. Det er fordi Muhammed giftede sig med sin kusine, så det gør indavl ’sunnah’ (anbefalet sædvane)

Koranen giver reglerne for indgåelse af ægteskab og de tillader fætre at gifte sig med kusiner. Det står i Koranen 4:23. Så ifølge Sharia, den hellige lov, er indavl godt.

Og hvad er så resultaterne af Sharia? Halvdelen af muslimerne er indavlede med lavere intelligens som følge,  frekvens af sindsyge er højere blandt indavlede og jo tættere man er blodbeslægtet, desto mere forekommer schizofreni.

Det er en udgift at have sådanne mennesker. Sharia er ond, fordi den dikterer, at folkets lidelse er Allahs ønske.

Tænk lige på, at Islam siger, at den kommer til at herske over hele verden og hvis den gør det, vil indavl være udbredt overalt og menneskeheden vil faktisk gå tilbage og det kan ikke ændres fordi sharia er Allahs lov.”

Om Dr. Bill Warner, forfatter

Bill Warner har en ph.d. i fysik og matematik fra North Carolina State University, 1968. Han har været universitetsprofessor, forretningsmand og fysiker indenfor anvendt fysik. Han var en del af det tekniske personale på Solid State Fysik, Sarnoff Princeton Laboratorierne. Under 80’ernes energikrise grundlagde han og drev et firma, der specialiserede sig i energieffektive boliger. I otte år var han professor ved Tennessee State University Engineering School.

Allerede før ødelæggelsen af ​​World Trade Center havde han forudsagt krigen mellem islam og Amerika. Dagen efter 9/11 besluttede han at gøre Islams kildetekster tilgængelige for alle. Dr. Warners uddannelse i videnskabsteori og matematik bestemte, hvordan han analyserede de islamiske doktriner. Det første skridt var at indse, at de islamiske tekster havde været gjort bevidst vanskelige at læse og forstå. Han udarbejdede et computer program for at fjerne forvirringen i teksterne. Det blev på den måde klart, at islam ikke er konstrueret ud fra de civilisationsprincipper, som er gældende i resten af ​​verden. Enkle statistiske metoder afslørede, at etisk dualisme og underkastelse var de grundlæggende principper for de islamiske doktriner. De statistiske metoder anvendt på de islamiske tekster viste, at:

Islam er langt mere et politisk system end en religion.

Der er intet formildende godt i Islam for ikke-muslimer (Kafir).

Del artiklen her: