MUSLIMER ER ALDRIG SKYLDIGE

Recep Erdogan
Del artiklen her:

Af Lars Hedegaard.

Ved enhver planlagt eller gennemført muslimsk terrorhandling – som den PET netop mener at have forpurret – er det medieeliten magtpåliggende at understrege, at det intet har med islam at gøre. Derimod har det at gøre med noget de kalder “islamisme”, og som ifølge de kloge er noget ganske andet end islam – nærmest det modsatte.

En sådan klog er den hidtil upåagtede islamkender, Søs Marie Serup, som på TV2 forklarer, at islam forholder sig til islamisme som kristne kirkegængere i en lille landsby forholder sig til Ku Klux Klan.

Søs Marie Serup og de andre fra TV2 har sikkert ikke hørt om den endnu større islamkender, nemlig Tyrkiets leder Recep Erdogan, som har forklaret, at der ikke findes noget, der hedder moderat islam.

Erdogan siger også, at muslimer aldrig gør noget galt, for hvis de gør, er de ikke muslimer. Altså findes der ikke islamisk terrorisme.

Ved en tidligere lejlighed har Erdogan også forklaret, at han ikke accepterer nogen forskel på islam og “islamisme”. Ifølge ham er det ét fedt.

Det ville være meget lettere, hvis danske journalister og kommentatorer holdt sig til Erdogans forklaring i stedet for selv at finde på udflugter.

Del artiklen her: