MULIG BEHANDLING AF COVID-19 ER 
AYURVEDISK MEDICIN FRA INDIEN

NCBI
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard & Peter Jørgensen. 

Prince Charles fik Covid-19 i april-maj måned 2020, men til trods for at han er en ældre herre over 70, fik han et meget mildt forløb – overstået forbløffende hurtigt. Hvilket gav anledning til en del undren, fordi det var usædvanligt.

Der skete så det, at man i Indien meldte ud, at Prince Charles fik AyurVedisk behandling. Den indiske sundhedsminister Shripad Naik holdt en pressekonference i april måned i den indiske delstat Goa hvor han meddelte, at Ayurvedisk medicin har hjulpet Prins Charles med at komme sig fra coronavirus. Naik understregede her, at AyurVeda er tusind år gammelt og derfor ’time-tested.’ 

Soukya retreat – en privat AyurVeda klinik
Den læge, der havde behandlet Prince Charles er fra Bengaluru, og driver en privat AyurVeda klinik ved navn Soukya retreat. Han hedder Isaac Mathai.
Mathai har udtalt, at han var i London i april måned for at behandle Prins Charles og hans hustru men han vil ikke udtale sig offentligt om hvilken behandling, han har givet prinsen, da han må overholde sit tavshedsløfte.

På Mathais hjemmeside ligger en anbefaling af Mathai, skrevet af Dr. Dixon og hans hustru, som fik behandling på Mathai’s klinik i januar 2017. Dr. Dixon er livlæge hos Prins Charles. 

“SOUKYA is deservedly called “The Best “. Doctors and therapists are very good. All staff very cheerful, professional. We return home thoroughly rejuvenated. Healthy and energised by all that you do here.”

– Mrs. & Dr. Dixon (UK) Week’s stay, 8th visit, January 2017 (Personal Physician to Prince Charles)

Der ligger flere fotos på Mathais hjemmeside af både Prins Charles og hans hustru i Indien i selskab med Mathai og hans hustru på deres retreat.
Men da pressen fik fat i disse oplysninger, henvendte man sig til det britiske kongehus og spurgte, om det var korrekt, at Prins Charles havde fået AyurVedisk medicin fra Indien. 

Kongehuset sendte et kort svar, der gik ud på at Prins Charles blot havde fulgt myndighedernes (NHS) anbefalinger om afstand og hygiejne.

I Indien anbefaler myndighederne at bruge AyurVedisk urtemedicin
I Indien anbefaler myndighederne at bruge AyurVedisk urtemedicin

Hvordan ser tallene ud for Indien, der har en befolkning på i alt 1,35 milliard.
I alt 152.000 døde med covid-19 i skrivende stund [18.01.2021] 
Regn selv % ud her. Tallene taler for sig selv.

Kilder: 

https://www.bbc.com/news/uk-52915685 

https://indianexpress.com/article/cities/goa/prince-charles-coronavirus-covid-19-ayurveda-ayush-6344510/ 

http://www.soukya.com/holistic-healing-team.php 

http://www.soukya.com/media-gallery-pictures-and-videos.php#lg=1&slide=7 

COVID-19: Is There Evidence for the Use of Herbal Medicines as Adjuvant Symptomatic Therapy?
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7542597/ 

Del artiklen her: