MIN GRUNDLOVSTALE 5. JUNI 2021 – MED ET STÆNK AF SØREN BRAMFRI

Dannebrog
Del artiklen her:

Af Klaus Ewald. 

Kære danskere

Atter et år har passeret revy siden grundlovens indførelse den 5. juni 1849, og hold kæft, hvor vi har været til grin, ikke kun en del af tiden, men absolut hele tiden.

Sjældent, som i SJÆLDENT, har politikerne nærmest under ét taget pis på befolkningen, jer danskere, og det 24/7.

På den ene side har vi en statsminister, der mener hun har ret til at køre butikken Danmark, som var det hendes private udlejningsforretning, hvor hun kan skalte og valte med både grundlov og frihedsrettigheder, som havde hun hånds- og halsret over skidtet.

På den anden side holder statsministeren coronareglerne tæt inde til kroppen for at kunne holde jer i en skruestik. I kan ikke gå på lokum uden at skulle have læst vejledningen, som hun personligt har skrevet aftenen før, mens hun spiste sin lede makrelmad. Må hun kløjs i den i aften.

På rød side er alt gået op i hat og briller. Man har sænket paraderne i forhold til alle idealer om kønnenes ligestilling, danskernes sikkerhed og i øvrigt sikring af, at der bliver økonomi til ældreforsorg samt undervisning og uddannelse af fremtidens unge danskere. Man har holdt hånden under en statsminister, der notorisk brød grundloven til ug med kryds og bolle og slange. Føj, for en samling landsforrædere.

Eneste punkter på dagsorden har været at sikre alle andre end dem, de er valgt til at varetage interesser for. De burde stille op til valget i Gaza blandt skabsløse abstinensere. Og tro mig, I kommer til at betale for deres studentikose stunts. Jeg nævner i flæng: 19 personer i syriske fangelejre, hvis meritter for fleres vedkommende ville være forbudt for børn under 35, hvis de blev filmatiseret, og formentlig kunne ville blive vist på video i lukkede fora på the dark web.

Jeg nævner videre i flæng en igangværende rigsretssag mod Støjberg, en Støjberg, der ligesom 70’ernes venstreorienterede kvinder kæmper for kønnenes ligestilling, og for at børn ikke skal udsættes for overgreb.

Nu poster Rosa Lund dagligt sine opdateringer om, hvad hun og Enhedslisten har nået inden sommerferien. De mangler kun et krisecenter for politikere med dobbelt moral, så er den ged barberet. Send Rosa Lund og Zenia Stampe til Bloksbjerg Skt. Hans aften, så er min sommerferie reddet. De vil kunne flyve derned på autopilot uden indkøbte koste. Gut bei Ruth, er det eneste jeg vil sige. Det faktum at vandmænd har overlevet som art i 50 millioner år, giver et praj om, at den slags mennesker som dem nok også skal findes i fremtiden.

Hvad sker der for dig, dansker, er du dum eller kan du bare godt lide, at folk holder dig for nar Big time, og det nat og dag?

På den anden side har vi en borgerlig opposition, der mest af alt skulle lægges over knæet, for ikke at erklære politisk undtagelsestilstand, og holde Mette fup og hendes sammenrend op på, hvad de har haft gang i.

Det kræver 90 mandater at samle et flertal til at iværksætte en rigsretssag, men med politikere som Pape og Ellemann vil jeg end ikke betro dem andet end et abonnement på Ude og Hjemme med den patos, de lægger for dagen. Sjældent kan man dog finde mandslinge med mindre røv i bukserne end den de to konfirmander har.

De har jo mere travlt med at poste på deres Instagram-profiler med en coronasprøjte i armen, end at kere sig om at beskytte grundloven mod misbrug af det røde kabinet under ledelse af mink-mutter selv. Ufatteligt, de kan få andet end deres egen stemme.

Borgerlige politikere af den gamle skole fra V, K og nu U-Løkke er under ét fuldstændig værdiløse i forhold til at varetage og magte opgaven med at passe på Danas have. Vi har en Lars Løkke, der nu agter at starte endnu et selvpromoverings-projekt med sit nye parti Moderaterne. Her vil han fortsætte, hvor han slap med at kunne fakturere dyrt herreekviperingstøj til sig selv fra forretningen Zornig, og gøre det som karbonpapir. Han kan så trække sig tilbage med sin fede folketingspension om en 5-6 år. Fingeren er hvad han giver grundloven og jer. Et stort egotrip. En hvis aftryk er det største ryk ind af 3. verdensborgere nogensinde på vores egen hjemmebane. Totalt værdiløs og stærkt landsskadelig.

Kort sagt, danskere, det går ad helvede til. Tag jer sammen, landet stander i våde, sandhed sander til og ærlighed og retmæssighed er ikke længere dyder, der holdes i hævd på tinge. Vi er nået dertil, hvor den virkelige folkefest burde holdes foran Christiansborg med fakler og høtyve.

Jeres og folkets time er kommet. Danmark kalder, for meget ugræs er føget over hegnet. Nye koste og nye tider er det, vi må kræve.

Er I klar til at følge mig derude?

Tak for ordet!

(Teksten har været bragt på 24nyt) 

Del artiklen her: