MILITÆRLÆGE BEORDRET TIL AT DÆKKE OVER ’VACCINE’-SKADER

TheresaLong
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz.

Dr. Paul Alexander beretter i sit nyhedsbrev den 4. april 2022, at en amerikansk militærlæge i retten har vidnet om, hvordan hun blev beordret til at dække over omfanget af vaccineskader. Det er militærlæge dr. Theresa Long, der under ed har fremsat denne alvorlige anklage imod sine overordnede.

Dr. Long var en af de 3 officerer, der lækkede data fra militæret – data, som viste nogle voldsomme stigninger i alskens sygdomme, efter at COVID-19-vaccinering var blevet et krav for de ansatte i det amerikanske forsvar (se tidligere artikel).

Et eller andet sted ovenfra i magthierarkiet blev det besluttet at bortforklare den store stigning i sygdomme med, at 2021 i virkeligheden var det normale, mens de foregående års (2016-2020) indberetninger af sygdomstilfælde hos ansatte, var unormalt lave på grund af en computerfejl – ”a glitch”, som man kalder det. Denne bortforklaring kom på banen efter senator Ron Johnsons høring i senatet, hvor de 3 militærlægers lækkede data blev fremlagt og kommenteret på af fagfolk.

Af dr. Longs vidnesbyrd fremgår det også, at militærets data viser, at flere ansatte er døde af vaccinen end af COVID-19. Long fortæller, at hun konstant bliver kontaktet af folk, der har fået vaccineskader, og en stor del af dem er piloter, som jo af gode grunde altid skal være i meget god fysisk form. På bare en enkelt eftermiddag blev hun kontaktet af 4 piloter, som alle havde fået konstateret myokarditis (betændelse i hjertemusklen). 

”Jeg har intet at vinde og alt at tabe ved at tale om det”

Dr. Long udtalte: Jeg har set så mange soldater blive destrueret af denne vaccine. Ikke en eneste af mine overordnede har diskuteret mine bekymringer med mig – jeg har intet at vinde og alt at tabe ved at tale om det. Jeg har det OK med det, fordi jeg ser mennesker blive totalt ødelagt. 

Jeg synes, det er værd at bemærke overfor enhver, der betegner vaccinemodstanderne som konspirationsteoretikere, at ALLE de fagfolk, der har sat sig op imod det officielle narrativ, er i helt samme situation som dr. Long.
De har alle uden undtagelse intet at vinde og alt at tabe. Det har de sidste 2 år været mig komplet umuligt at få indsprøjtnings-entusiaster til at forstå dette signifikante faktum.
Det går hen over hovedet på folk, at mennesker, der sætter deres levebrød og anseelse på spil for en sag, er mere troværdige end de, der blot følger strømmen (se tidligere artikel). Hvorfor det forholder sig sådan, fremgår af disse vise ord: 

Det er svært at få en mand til at forstå noget, hvis hans indkomst afhænger af, at han ikke forstår det. 

Del artiklen her: