MIKE ADAMS: DET HELE ER EN IQ-TEST

IQtest
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

”Det hele er en IQ-test: Ti INDLYSENDE lektioner, som enhver intelligent person burde have lært af COVID 1.0 (der kan redde dig fra, hvad der kommer med COVID 2.0)”

Mike Adams har skrevet en artikel, der forudsiger, hvad der er gang i nu og her, hvad der vil ske lige om lidt, og hvad vi skal ruste os på.

IT’S ALL AN IQ TEST: Ten OBVIOUS lessons every intelligent person should have learned from COVID 1.0 (that can save you from what’s coming with COVID 2.0) (newstarget.com)  

“Den store IQ-test er begyndt. COVID 1.0 var træningsrunden for at præsentere lektioner i regeringstyranni og medicinsk videnskabssvindel for alle at være vidne til.

COVID 2.0 er den sidste eksamen for at se, hvem der er dum nok til stadig ikke at have lært lektien fra træningsrunden. Denne “afsluttende eksamen” er dog mere som en endelig løsning, og de, der fejler denne runde af den globale IQ-test, vil opleve, at deres forventede levetid hurtigt krymper.”

”CDC indrømmer i mellemtiden nu, at alle tidligere COVID-skud ikke længere virker mod den nye “variant”, de har navngivet BA.2.86, som CDC siger inficerer dem, der er fuldt vaccineret

Vi har døbt den nye variant BS.24.7 og kaldt den “valgvarianten“, fordi det er indlysende, at denne nye runde af en virusforskrækkelse er beregnet til at stjæle valget i 2024 ,…..”

”Her er ti åbenlyse lektioner, som enhver intelligent person allerede burde have lært af COVID 1.0

[Overskrifterne – en enkelt med undertekst – lyder]:

1) Så længe du føjer dig over for tyranni, vil regeringen altid finde nye grunde til at handle som tyranner

2) Masker virker ikke. Selv CDC indrømmer det åbent

3) Hospitaler blev beordret af den føderale regering til at massemyrde hundredtusinder af mennesker … og de føjede sig med glæde

4) COVID-vacciner forhindrer ikke infektioner eller smitte

5) Regeringen vil bruge COVID som våben til at manipulere valg og ødelægge økonomier

6) PCR-test til infektionsdiagnose er et komplet bedrageri

PCR-“diagnose” af COVID har altid været et kvaksalvervidenskabeligt bedrageri fra dag ét. PCR-instrumenter er ikke i stand til kvantificeringsanalyse, hvilket betyder, at de ikke kan bestemme virusbelastningen i en given prøve.

Desuden kan PCR-instrumenter let justeres for at øge deres replikationscyklusser, så baggrundsstøj forstørres til det punkt, hvor der opnås et “positivt” resultat for stort set enhver ønsket prøve.

Hele fortællingen omkring “vatpinde” og test og “overvågning” af COVID ved hjælp af PCR er 100% ren fiktion uden grundlag i videnskab eller fakta. Det hele er en bevidst løgn, skubbet af uærlige myndigheder og operatører, der er en del af den plandemiske plan, der er designet til at myrde mennesker, ødelægge økonomier, opnå masselydighed og give regeringer magt til at handle som lovløse tyranner.

En PCR-maskine kan ikke diagnosticere en virusinfektion mere, end et forstørrelsesglas kan se fremtiden.

7) Din læge blev bestukket til at skubbe på med usikre, uprøvede COVID mRNA-jabs, og han gik med glæde med på det

8) WHO ledes af globalister med en affolkningsdagsorden

9) Forstyrrelser i fødevareforsyningskæden er ikke en bivirkning, men et TRÆK ved regeringshåndhævede lockdowns (dvs. de forsøger at sulte os alle)

10) Regeringen tror, at folket tankeløst vil adlyde næsten alt … og de har halvt ret

(PC-oversættelse – let redigeret)

Del artiklen her: