MEDIER OG MAGT ER EN UOVERVINDELIG KOMBINATION – OGSÅ I POLEN

Duda
Foto: Jakub Szymczuk - Kancelaria Prezydenta RP, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=85072568
Del artiklen her:

Af Torben Cároc.

Præsident Duda i Polen har lige vundet en embedsperiode til. Danske og næsten alle andre europæiske journalister korser sig. De finder stakkevis af uhæderlige grunde til denne valgsejr: Domstolene er regeringsstyrede, dommerstanden er i lommen på regeringen, polakkerne er racister og/eller homofobe, vælgerne er uvidende (“deplorables”) osv. osv.

Jeg har læst for nogle år siden, at dommerne i det kommunistiske Polen udgjorde en selvsupplerende erhvervsgruppe. Dvs. at den gamle kommunistiske ånd ville have levet videre den dag i dag, hvis ikke regeringen havde påbegyndt oprydning blandt dommerne. Har jeg som sagt læst.

Nu kan man jo undre sig over, at dommerne tilbage i kommunisttiden skulle have været SÅ selvstændige, at landets ledelse overlod til dommerne at supplere sig selv ved frafald.
Det ville jeg så dobbeltkontrollere og ledte derfor på nettet. Jeg fandt engelsksproget polsk stats-TV her. I hvert fald kalder det sig Telewizja Polska S.A  

00-999 Warszawa ul. J.P. Woronicza 17.

Nyhederne ser ud til at være pro-Duda, nøjagtigt som Vesten klager over: Statstyrede medier osv.
Jamen OK, så ser man mønstret: Valgresultatet bestemmes af medierne – uanset skåltaler om frie og velinformerede vælgere.

Hvordan lykkedes det den polske regering at bremse valgpåvirkning?
Hvordan mon det lykkedes den polske regering at bremse ‘liberal’, vestlig valgpåvirkning? Et gæt er, at kun få hjemmesider kommer i polsk version. Hvilket betyder, at polakker med dårlige sprogkundskaber kun er blev sparsomt hjernevasket fra Vesteuropa af statslige / EU-kanaler.

Men det kunne være et interessant forskningsprojekt at undersøge, hvor meget vestlig globalist-propaganda, der finder vej til østeuropæiske vælgere. Og til hvilke segmenter af vælgere.

I Vesten er den helt overvejende del af medierne styret af pengemagt og globalisme – læs Bilderberg med god hjælp af Goldmann Sachs, hvis topchef bærer navnet Blankfein. Med disse potentaters hjælp vinder man valgene her i EU.

Valg vindes af dem, der kontrollerer medierne
I USA kunne Trump dog vinde ved hjælp af sin personlige formue og brug af (dengang) frie web-medier. Men efter Trumps sejr fandt “The Deep State” ud af, at selv om de styrede de trykte medier og TV-stationer, så var det frie internet smuttet igennem filtret og gav Trump frihed til at bruge det til sin fordel.

Det er man nu i gang med at lave om på.

Stort set alle vestlige netmedier bliver nu hårdt censureret, og hvis ikke censureret, så ‘tekstkompletteret’ af ‘vejledere’.
Det kan også nævnes at den svenske familie Bonnier nu næsten har monopoliseret svenske medier. Seneste opkøb er 28 lokale aviser i det mellemste Sverige. I forvejen havde man Dagens Nyheter (Sveriges Politiken og størst i landet), Expressen, Dagens industri, Sydsvenskan samt Helsingborgs Dagblad. Alt i alt en knusende mediemagt.

Konklusionen er, at valg vindes af dem, der kontrollerer medierne. En gammel sandhed, som åbenbart gælder i både øst og vest.

Brug MANGE kilder
Så vil du, kære læser, for alvor vide noget, så brug MANGE kilder. Se hvad de er fælles om, og hvad der adskiller dem. Led med tættekam på nettet. Alle medier – både globalistiske og nationale – er vinklede, men hvis du læser mange forskellige, har du en chance for at få færten af virkeligheden.

For det er slet ikke længere nok med TV og en morgenavis.

Del artiklen her: