DAGENS GODE NYHED

RichardBartlett
Del artiklen her:

Af Peter Jørgensen.

Det viser sig, at vi modsat udmeldinger fra diverse main-stream media kan se frem til en fin fremtid – hvor COVID-19 ikke betyder enden på alt.

Med yderst velfunderet baggrund og resultater giver Dr. Richard Bartlett fra Texas sin udlægning af løsningen på den pågående krise i dette interview. Brug en halv time på at se interviewet fra 12.juli 2020 – og bliv klogere og mere tryg!

Hans data og tal kan dobbelt-checkes på Johns Hopkins, hvor det fremgår, at der kun er syv dødsfald af Corona i Taiwan, som er et område med omkring 24 millioner mennesker, der lever ekstremt tæt. 650 personer per kvkm, hvor vi til sammenligning er 138 personer per kvkm her i Danmark.

For dem, som er mere interesseret i baggrunden for alt dette, findes en interessant artikel på NaturalNews – her er linket:

https://www.naturalnews.com/2020-07-12-the-great-covid-19-deception.html

Vi overvejer her på NewSpeek at tilsende disse informationer til Mette F, Magnus H og diverse andre, der burde få samme information. Du er også velkommen til at udbrede denne viden ved fx at dele på fb, videresende og omtale.

Del artiklen her: