MAN SKAL HØRE MEGET, FØR ØRERNE FALDER AF

DavidMartin
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior.

Hele denne covid-”pandemi”-”vaccinations”-historie skriger til himlen og har gjort det lige fra starten. Tåbelighederne falder hulter til bulter over hinanden og uden en ende i sigte. 

Eller er der monstro en hemmelig, snedigt udspekuleret plan bag idiotien? 

Sidste nyt i tåbeligheder
Sidste nyt i tåbeligheder
(se også Paul Craig Roberts): CDC – som er det amerikanske såkaldte “Centers for Disease Control and Prevention” – altså det amerikanske hovedsæde for hvorledes landet skal tackle og forhindre sygdomme / sygdomsspredning – har med et internt dokument i deres uovertrufne visdom konkluderet, at alle covid-vaccinerede mennesker nu spreder den nyligt påhittede delta-variant i et tempo og omfang, som kan måle sig med skoldkopper. 

Jeg husker, da jeg som barn havde disse ”livstruende” skoldkopper. Ingen vaccine, ingen anden behandling end hjemmegående eller ligge-i-sengen i nogle dage og så tilbage til legepladsens gyngestativ igen.

Nogle af kammeraterne som ikke endnu havde haft denne meget farlige børnesygdom blev på tur placeret i fodenden af min seng, mens mødrene fik sig en sludder. Efter endt kaffeslabberas kom ungen under den moderlige arm. Hjemme igen var det så bare at vente nogle dage på det forhåbentlige positive resultat: En skoldkoppe-prikket yngling, som for sin møje belønnedes med en livslang immunitet.

Tilbage til CDC
CDC har som nævnt alarmeret alle med et overraskende udspil: Du, som allerede har fået første og/eller andet covid-injektion, er smittebærer og smitter alle os, som har været så smarte ikke at falde for skrækkampagnen. Altså det fåtal, der har holdt sig langt væk fra injektionssprøjternes ukendte eksperimentelle stof, som hverken sundhedsstyrelsen, læger eller sygeplejere aner, hvad er, men som de ikke desto minde velvilligt anbefaler og trykker ind i din arm. 

Nye tider
Det er nye tider. Hvad med at forlange, at vi – de ikke-vaccinerede – må og skal forbyde alle covid-vaccinerede at komme i vores butikker, biografer, restauranter, frisørsaloner, arenaer mv.? Og hvis de skal rejse med fly, tog, busser etc. kræve, at de fremlægger en negativ PCR-test, som ikke er ældre end 24 timer? 

Som ekstra sikkerhed for os uvaccinerede ønsker vi desuden, at de covid-vaccinerede holder sig mindst 10 skridt fra vores ikke-vaccinerede kroppe. Tætsiddende ansigtsmasker er et must – helst 2 eller 3 ovenpå hinanden, sådan som dr. Fauci anbefaler – hjemme såvel som ude.

Yderligere ønsker og krav vil fremkomme, når vi ser behovet opstå. Covid-pas for alle covid-vaccinerede er lige på trapperne.

CDC har en løsning
CDC har imidlertid en genial løsning på dette tilsyneladende helt uløselige plandemiske problem som – om vi nu skal være realistiske og se lidt længere ud i fremtiden – formentlig vil plage os minimum frem til år 2035.  

Vi skal – siger CDC i ovennævnte rapport – vaccinere alle mennesker i verden én gang til, bekæmpe pandemien med endnu flere injektioner af samme slags som dem, du allerede har fået. 

Bekæmpe ondt med ondt – så at sige. 

Eller er tanken bag denne – kan nogen synes – forkludrede logik, at CDC har en ikke-udtalt begejstring for Albert Einstein og gerne vil yde deres lille bidrage til verdenshistorien ved at føre bevis for en af geniets teorier: ”At gøre det samme om og om igen og forvente et anderledes resultat, er selve definitionen på sindssyge”?

Måske, hvem ved hvad der foregår i CDC-hovederne?

***

PS
PS:  Tro ikke på alle disse covid-varianter. Som dr. David Martin siger, er de alle opfundet hjemme på Faucis køkkenbord og er bare tomme ord uden anden smittekraft end din frygt 

En “pandemi” med en dødelighed på stort set 0% for mennesker under 50-60 år er ingen pandemi, men er i klasse med en almindelig influenza.

***

I øvrigt mener jeg: Der findes gode og ofte bedre og helt gratis alternativer til Google, Android, YouTube, Twitter, Facebook, Instagram, Amazon, Microsoft, Windows, Apple etc. etc. – så hvorfor fylde lommerne på dem du ved ikke vil dig det vel? 

Del artiklen her: