MALET IND I ET HJØRNE

Vacciner
Del artiklen her:

 Af Dr. tech Lars BernAnthropocene 

Jeg læste i ”Svenska Dagbladet”, at nogle af disse storslåede professorer, som dagligt er hovedpersoner i propagandamedierne mener, at Sverige har malet sig selv op i et hjørne.

Deres udgangspunkt er, at den cirkulerende coronavirus muterer, og at dette får de vacciner, som du nu påduttes, til at blive inaktive. Surprise, surprise!

Professorerne mener, at Sverige har valgt den forkerte strategi til at imødekomme den igangværende influenza-epidemi. Denne evige diskussion om en strategi til reduktion af smittespredningen, som forskellige landes politikere og myndigheder har valgt, er meget trættende. Selvom næsten alle vestlige lande har valgt nogle lidt forskellige strategier, findes der ikke et mønster, som giver en indikation af, hvem der valgte den rigtige. Faktisk har alle vestlige lande valgt den forkerte.

Det er nemlig således, at når en ny smitsom virus-variant opstår – imod hvilken de fleste mennesker har en dårlig immunitet – vil den sprede sig over hele verden.

Dette gælder SARS-cov-2-virussen, og det er grunden til, at den har fået global spredning, hvilket ingen politiker i hele verden kan forhindre.

En forkert valgt strategi er en tro på, at man kan vaccinere sig imod en stærk muterende virus. Det kan man ikke!

Dette indlysende faktum demonstreres klart af 60 års vacciner imod et utal af forskellige sæson-influenzaer. Jeg anbefaler dig at læse den danske professor Peter Götzsches bog om vacciner, hvori han netop påviser dette faktum.

Der findes virksomme vacciner imod de mere stabile patogener, som giver en god og langsigtet beskyttelse, hvilket dog ikke indbefatter influenza. 

Så hvorfor har politikere i næsten alle lande valgt denne håbløse strategi?

Svaret er enkelt: Det handler om den magt og indflydelse, som det medicin-industrielle etablissement udøver over den politik, som føres. Dette etablissement går naturligvis ind for den strategi, der er mest økonomisk fordelagtig for dem selv. Den igangværende vaccine-kampagne vil generere hundreder af milliarder af dollars i total risikofri indkomst til Big Pharma. Ingen anden strategi kommer i nærheden af disse indtægter. 

Uvidende og feje politikere tør, eller ønsker ikke, at konfrontere den enorme økonomiske indflydelse, som er i hænderne på disse virksomheder inden for det medicinske kompleks og andre hyperrige interessenter.

Magten i dagens vestlige verden er som bekendt helt overvejende i hænderne på oligarkerne, som kontrollerer de store globale virksomheder.

I håbet om senere at kunne trække sig tilbage og hæve fede honorarer fra denne kreds ønsker korpset af korrupte politikere ikke at afskære sig fra disse interesser.

Der findes mindst to klart mere effektive strategier for at imødekomme den igangværende epidemi, og for den sags skyld også fremtidige lignende epidemier.

Den første er at sørge for at udvikle både nye og gamle behandlinger, der relativt enkelt helbreder de mennesker som bliver inficeret. 

Vi ser i dag, hvordan den medicinske industri og dens håndgangne professorer er beredte på at ty til bedragerier og forskningsfusk for at sætte en stopper for ethvert forsøg på at lancere en sådan strategi. Den 1. februar beskrev jeg et sådant eksempel på min blog. 

Hvad jeg skrev om er en billig og gammelkendt malariamedicin – hydroxyklorokin (HQC), som helbreder de fleste mennesker, hvis behandlingen sættes ind på den rigtige måde ved tidlige symptomer. HQC ligner den gamle medicin imod skadedyr kaldet Ivermectin. 

Det faktum, at Afrika har mindre end hundrede gange så få døde af Covid-19, som vi har i den vestlige verden, taler for sig selv. Næsten alle tager nemlig HQC for at undgå malaria. Der er også en udbredt anvendelse af Ivermectin.

De medicinske virksomheder afsætter ganske betydelige ressourcer på at forhindre, at læger enkelt kan helbrede deres patienter. Disse bestræbelser støttes af globalisternes medier og forskellige medieplatforme, der censurerer enhver, der forsøger at informere det medicinske samfund og offentligheden om alternative strategier imod Covid-19.

Den anden velfungerende strategi, omtalt ovenfor, er at styrke menneskers immunforsvar gennem indtagelse af nogle meget vigtige vitaminer og mineraler. I anden sammenhæng har jeg beskrevet fordelene ved høje doser af C- og D-vitamin for at reducere risikoen for at blive syg af den pågående influenzavirus.

Samtidigt med at det medicinske etablissement passer på aldrig at tage ordet ”vitamin” i munden, har forskere bl.a. påvist, at mennesker med D-vitaminmangel (hvilket er tilfældet for de fleste), har 15 gange større risiko for at dø af Covid-19, end dem med et højt D-vitamin niveau i blodet.

De medicinske myndigheder, som har et tæt samarbejde med industriens interessenter, anbefaler vitaminindtag, som er provokerende lave, for at være helt sikre på, at indtagelse af vitaminer ikke får nogen effekt.

Myndighedernes anbefalingerne for D-vitamin er en tiendedel, og for C-vitamin en hundrededel, af de virksomme doser. 

Samtidig hermed lanceres en falsk propaganda overfor medborgerne – myndighederne påstår nemlig, at man ikke kan styrke sit immunforsvar imod Covid-19.

Som den berømte kardiolog Aseem Malhotra rapporterede i sin bog ”Bedre immunforsvar på 21 dage”, er også kost-sammensætningen meget vigtig for immunforsvaret. Det handler bl.a. om at fjerne en masse kulhydrater og frø-olier fra kosten. 

Når nogen derfor i det medicinske etablissement siger, at der ikke er noget, du kan gøre, for at styrke dit immunforsvar, ja så lyver de.

Konklusionen er krystalklar: De, som malede vores samfund ind i et hjørne, er faktisk de eksperter, som samfundet betaler for at hjælpe os til at leve et sundt liv. Næsten alle vælger de at spille det medicinske industrielle kompleks’ spil, som helt risikofrit nu tjener hundreder af milliarder på en vanvittig strategi for at bekæmpe en hurtigt muterende virus. 

Hvad angår vores helbred og sundhed er vi som sædvanligt overladt til os selv.

Dette er den dybe dyster konklusion.

[Artiklen er oversat fra svensk af Erik Refner]

Del artiklen her: