MÅLING: STORT FLERTAL AF DANSKERNE SER “KONFLIKT” MELLEM ISLAM OG DANSKE VÆRDIER

Del artiklen her:

(Foto: En chockeret journalist rapporterer om et terrorangreb i Sverige, mens en indvandrer i baggrunden giver “thumbs up”)

Stadigt flere vælgere mener, at islam og den danske kultur er på kollisionskurs. Indtil videre har de tolerante danskere, særligt politikerne, dog veget for voldelige muslimske parallelsamfund og konstante krav om yderligere islamisering af alt fra børnehaver til til plejehjem.

En ny måling udført af analysefirmaet YouGov for tyske Handelsblatt viser, at stadigt flere europæere ser en kommende konflikt imellem islam og vestlige værdier. Det er ikke en konflikt, vi har bedt om, men som vi bliver stadigt mere tvunget til at forholde os til og reagere på.

59 procent af danskerne ser en grundlæggende konflikt imellem islam og danske værdier:

Antallet af danskere, som tror at Danmark bliver angrebet af terrorangreb er på bare tre måneder, fra februar til maj, steget fra 49 procent til 61 procent. Det sker efter en række store jihadangreb i Tyskland og Sverige. Begge lande har tusinder af jihadister gående frit rundt, og de kan uden problemer rejse ind i Danmark, som bl.a. pga. Muhammedtegningerne står højt på korantro muslimers “hitliste”. Alligevel nægter et flertal i Folketinget at indføre grænsekontrol af rejsende fra de to lande.

 

Del artiklen her: