“LORTEMENNESKE”, “DØ AF KRÆFT”: CANNABIS-TILHÆNGERE REAGERER PÅ RASMUS JARLOVS KRAV OM FORBUD

(Foto: Rasmus Jarlov (K))
Del artiklen her:

Tilhængere af cannabis ønsker død over den konservative politiker.

Folketingsmedlem og formand for forsvarsudvalget Rasmus Jarlov (K) er skeptisk overfor cannabis. Efter for et par dage siden at have fremlagt sine argumenter i Deadline, blev han angrebet på Facebook af cannabis-tilhængere. Hvad der manglede af saglig argumentation, havde tilhængere af cannabis til gengæld i overflod af trusler og hadefulde ord.

“Du er ekstremt uvidende og skadende for samfundet. Verden bliver et bedre sted, den dag du stopper med at trække vejret,” skriver en Benjamin Bro. “Håber du en dag for kræft og dør af din kemo, lortemenneske,” skriver en anden.

En af Rasmus Jarlovs pointer er, at der ikke er videnskabeligt bevis for, at cannabis hjælper imod alle de sygdomme, som tilhængerne påstår.

Rasmus Jarlov kommenterer de mange personlige angreb:

“Man skal ikke tro, at jeg er ligeglad med at læse den slags kommentarer. Det er jeg absolut ikke. Det er da enormt ubehageligt. Men det rykker mig ikke fra mit standpunkt. Tværtimod. Uanset om det Ungdomshuset, landbruget, regeringen, feminister, islamister eller cannabistilhængere, der skriger mig i hovedet, så er fakta nu en gang fakta, uanset hvor meget folk hidser sig op over at blive konfronteret med dem. Det er derfor, jeg nok aldrig bliver til noget i politik, og jeg ville ønske, jeg kunne lave om på mig selv. Men det kan jeg ikke. Om så hele kendisdanmark går til angreb, kommer jeg ikke til at opgive synspunktet om, at fagkundskaben er bedre til at vurdere effekten af medicin end kendte mennesker, der fortæller anekdoter.”

(Skærmfoto: Tilhængere af hash argumentere for deres sag på Rasmus Jarlovs Facebookside)

Del artiklen her: