LARS HEDEGAARD I STORFORM

Europe
Del artiklen her:

EU’s svimlende militære dimensioner
Under sin sejrstale efter gårsdagens afstemning om det danske forsvarsforbehold fandt Enhedslistens politiske ordfører, Mai Villadsen, grund til at bedyre sin omsorg for “flygtningene”. Hermed kom hun uforvarende til at røbe et væsentligt mål for EU’s militære bestræbelser.

Europæiske soldater skal sendes til diverse fejlslagne stater i Afrika, hvor de skal prøve at holde styr på hellige krigere. Men som vi ved fra de mislykkede krige i Afghanistan og Irak, er det umuligt. Det eneste, man kan gøre, er at forhindre Allahs mænd i at trænge ind på Europas territorium. Det er imidlertid slet ikke EU’s politik, som går ud på at åbne portene for de samme krigere, som Bruxelles hævder at ville bekæmpe i Afrika.

Når Muhameds mænd har sikret sig adgang til Europa, kaldes de flygtninge og er meget populære i de dele af Danmark, der styres af venstrefløjen, som kan glæde sig over, at danske soldater render rundt i fjerne ørkener og jungler. 

Med det resultat, at “flygtningene” i fred og ro kan omdanne Danmark til en kopi af de lande, som de ikke selv gider opholde sig i.

***

Politikernes store dag
Lidt over kl. 20 i aften vil de jublende træde frem på TV og takke danskerne for at have stemt, som de fik besked på. De vil glæde sig over, at den sunde fornuft har sejret, at borgerne har forstået situationens alvor og overladt endnu mere magt til EU, som vi har at takke for så meget, bl.a. for millioner af unge mænd fra Mellemøsten, som vi nu har fornøjelsen af at underholde med vores skattekroner. 

Men der er flere, hvor de kommer fra. Danmark får snart muligheden for at deltage i EU-operationer i Afrika, så endnu flere ensomkommende ungersvende fra den anden side af Middelhavet kan få sikker transport til Europa.

Politikerne har fået god hjælp af Vladimir Putin, men de har også kunnet drage fordel af historierne om Donald Trumps enestående ondskab. Han er ganske vist ikke længere præsident, men da der ikke er noget opløftende at berette om Joe Biden, bliver de ved med at støtte sig til det afgåede fugleskræmsel.

Vi så det under gårsdagens partilederdebat om forsvarsforbeholdet. Hvis I ikke stemmer ja til EU-hæren, kommer Trump og tager jer, og han er som bekendt russisk agent. Han er desuden racist, fascist og kvindehader. 

Det ved vi fra medierne, der i årevis har advaret os om de talrige ulykker, der ville ramme os, hvis onde Donald ikke snart blev fjernet. Intet under, at Trump også spøgte under gårsdagens debat, og end ikke Morten Messerschmidt eller Pernille Vermund havde noget at indvende mod Trump-fortællingen.

Resultatet af dagens folkeafstemning er ikke kommet ud af intet, men er resultat af et yndigt samvirke mellem politikerne og medierne, og hvis de ikke får deres vilje, klager de over demokratiets sørgelige tilstand.

Del artiklen her: