”KUN ET PAR UGER ENDNU, SÅ HAR VI KRIGEN – OG DEREFTER GREAT RESET”

Reset
Del artiklen her:

[Newspeek har fået denne oversættelse af en fransk artikel tilsendt af en af vores følgere]

Har det famøse “Great Reset” program – så lovbesunget af Klaus Schwab og Vestens ledere – brug for at finde en anden vektor efter covid-operationens sørgelige kollaps? For så kan krigen i Ukraine måske være den nye vektor, ved hvis hjælp de gale i Davos kan gøre sig håb om at realisere deres syge projekt. “Kaos før ny verdensorden”, er jo deres slogan.

Det spår den amerikanske økonomi analytiker, Martin Armstrong på US Watchdog.

USA og Europa opretholder i hvert fald krigen i Ukraine, og det vil næppe ende fredeligt, bemærker han. 

Armstrong peger på en hidtil ukendt krise i Vesten, der ifølge ham er en bevidst ødelæggelse af den globale økonomi i hænderne på Biden-administrationen.

Det er dystre perspektiver, men det går ikke godt for Europa, siger analytikeren Armstrong. Siden 2014 har de fleste europæiske lande haft negative renter med udtømte pensionsfonde. At stimulere en sådan økonomi er umulig, så for at undgå at se folk med høtyve storme deres parlamenter giver man dem en krig, og systemet vil bryde sammen indefra som Roms fald, udtaler han.

I øjeblikket forsøger Nato og EU bevidst at puffe til Putin og øger kun presset. Men sådan er det med forholdet til Rusland, alt gentager sig igen og igen, og nu er vi desværre på vej mod krig, siger Armstrong.

Kan en skrantende økonomi forklare Europas og USA’s desperate handlinger med deres utrættelige støtte til Ukraine, deres våbenleverancer, deres deling af efterretninger og information med de ukrainske tropper?

Massiv propaganda
Vi bør heller ikke overse den massive propaganda, som har til formål at fremstille Rusland som en uhæderlig aggressor, der f.eks. iscenesætter “massakrer” i Bucha og Kramatorsk, sådan som de selv påstår. Hvem kan i øvrigt verificere den fremstilling?

Lad os se tilbage på slutningen af 2021. Rusland bemærker, at Ukraine samler tropper på grænserne til republikkerne Donetsk og Lugansk, og efterretningstjenesten erfarer, at Ukraine har til hensigt at invadere disse republikker i begyndelsen af marts 2022. Rusland beslutter derfor at handle, før Ukraine er klar, og de går ind i Ukraine den 24. februar. 

Situationen gentager sig i dag. Vi ser den voksende indblanding af europæere i Ukraine, som fortsætter med at danne tropper på grænsen til Rusland og Hviderusland og dermed tvinger Rusland til at reagere. 

I Moskva er politikerne i gang med at vedtage love, som kræver destruktion af våben leveret til Ukraine, “hvor de end er”, refererer Armstrong. Dette kan betyde angreb på lagre og våbenkonvojer beregnet på Ukraine, selv før de ankommer. Med andre ord betyder det angreb uden for Ukraine og således i et Nato-land.

Endnu et signal bør vække opmærksomhed, og det er en amerikansk udtalelse, som hævder, at Rusland overvejer at bruge atomvåben i Ukraine. I Rusland tolkes det som en erklæring om, at USA kunne iværksætte forebyggende angreb mod Rusland for at undgå dette. Og hvis Rusland er overbevist om det, hvad vil de så gøre? De vil forudse et angreb, som de forudså det ukrainske angreb på Donbass. Det er under alle omstændigheder indlysende, at i tilfælde af et angreb fra Nato (og således USA) mod Rusland, vil de bruge alle midler for at forsvare sig. 

Det viser, at konflikten i Ukraine i de kommende måneder og uger vil kunne ændre sig til en direkte konfrontation mellem de russiske styrker og Nato enhederne.

Europas og USA’s forsøg på at forsinke deres økonomiske sammenbrud
Den egentlige årsag vil ikke skyldes situationen i republikkerne i Donbass, ej heller i det øvrige Ukraine, men Europas og USA’s forsøg på at forsinke deres eget økonomiske sammenbrud.

Dette forsøg er imidlertid dømt til at mislykkes, vurderer Armstrong. Den vestlige økonomi inklusive USA’s vil blive fuldstændig ødelagt ved en direkte konfrontation mellem USA, Nato og Rusland, så “Great Reset” som de gale i Davos drømmer om, vil kunne realiseres. “Hele verden vil blive hærget og sendt tilbage til stenalderen!” spår han.

Den eneste chance for at undgå dette vil være, at Europa og USA radikalt ændrer deres politik. “Det er, hvad vi siger her”, slutter han en sætning.

Men at man skulle kunne ændre politik i USA? Den mulighed eksisterer ikke. Selv hvis Biden dør, vil “Deep State” erstatte ham. Hvad så med Europa? To store lande kunne få afgørende indflydelse. Hvis Le Pen bliver valgt til præsident i Frankrig og holder sit løfte om at forlade Nato, så vil chancerne for at undgå krig være reelle. Og hvis både Frankrig og Tyskland satte hælene i dag, ville krigen slutte i morgen.

Men Tyskland er underdanig, og det samme er Polen og Baltikum, og de vil adlyde Washington og angribe Rusland.

Kun to ting er sikre. Rusland vil kæmpe for sin eksistens og vil ikke trække sig. Og en krig mod Rusland vil ikke levne meget intakt, heller ikke USA, udtaler Armstrong

Boris Guennadevitch Karpov
https://boriskarpov.tvs24.ru

***

Kilde: https://rusreinfo.ru/fr/2022/04/plus-que-quelques-semaines-avant-le-grand-reset-guerre-mondiale/ 

*** 

[Martin Arthur Armstrong er en amerikansk selvlært økonomisk ’spådommer’, som i øvrigt har snydt investorer for 700 millioner dollars og skjult 15 millioner dollars i aktiver fra regulatorer (læs her – Wikipedia)]

Del artiklen her: