MASSIV STØTTE TIL TRUMPS INDREJSEFORBUD FRA TERROR-LANDE

Del artiklen her:

Kritikere af Trumps indrejseforbud fra en række lande kendt for eksport af terrorister har fået nærmest fri taletid i de statsstøttede medier.

Skal man tro de gamle medier, er amerikanerne bestyrtede over deres præsident.

Med billeder af rasende venstreorienterede og bekymrende muslimer forsøger man at forhindre, at den almindelige europæer skulle lade sig inspirere af Trumps sikkerhedspolitik.

Læs også: DANMARK HAR LÆNGE HAFT TRUMP-LIGNENDE INDREJSEFORBUD FRA TO MUSLIMSKE LANDE

Massiv støtte
Man har så travlt med at give taletid til Trump-kritiske “eksperter” og meningsdannere, at ingen tilsynelandende har tænkt på at interviewe den almindelige amerikaner.

Her er der nemlig massiv støtte til Trumps indrejseforbud.

57 procent af amerikanerne støtter dekretet.

Kun 33 procent er imod, på trods af massiv medie-kampagne imod tiltaget.


Støt NewSpeeks kamp for sund fornuft:
Engangs-donation:

25 kr. om måneden:

Del artiklen her:

1 Comment

  1. Vi er nu i særdeleshed i det sidste års tid blevet fyldt med alle mulige og især umulige oplysninger om amerikanernes reaktioner på Mr. Trump, som har vist sig at være den pureste løgn.
    Det billede MSM gerne vil tegne om amerikanernes reaktioner, kan jeg ikke genfinde i f.eks. kommentatorsporene ifm div artikler i de også forløjede amerikanske MSM. Jeg kan ej heller forstå de beretninger, jeg får i MSM ud fra mine egne holdninger og alm sund pragmatisme.
    Jeg er nu HELT overbevist om, at den almindelige amerikaner ikke er helt så snotåndssvag, som man vil gøre ham/hende til. De reagerer sgu nogenlunde som os euræiske normalborgere. De og vi vil sgu ikke have mere kulturberigelse og mere snakken ned til os af idiotiske, politisk korrekte, rødgardister.
    Lad os håbe, at endnu flere europæere vil vågne helt op, og få smidt the establishment på porten og gerne på lossepladsen under indtryk af den gode præsident Trumps kamp. Må han blive ved med at have de nødvendige kræfter.

1 Trackback / Pingback

  1. ARABERE I USA STØTTER TRUMPS INDREJSEFORBUD: “DE SKAL IKKE BRINGE DERES RELIGIØSE KONFLIKT HERTIL”

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.