KONSPIRATIONSTEORIER, MIN BARE

MiltonWilliamCooper
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Forleden bragte NewSpeek en omtale af David Icke, der har arbejdet med at afsløre kræfterne bag New World Order siden begyndelsen af 90’erne.

Det viser sig, at Icke langt fra er den eneste Grand Old Man, som har brugt sit liv på at få sandhederne frem. 

En anden er Milton William “Bill” Cooper (1943-2001 – læg mærke til dødsåret), som Wikipedia selvfølgelig også systematisk har defameret og latterliggjort som konspirationsteoretiker med knald i låget. 

Pale Horse Rider
Jeg fik tilsendt artiklen The Granddaddy of American Conspiracy Theorists, der har denne intro: 

“Decades before QAnon, false flags, “crisis actors” and Alex Jones, there was Milton William Cooper. An exclusive excerpt from ‘Pale Horse Rider’ by Mark Jacobson.”

Her kommer et citat fra sidste afsnit i artiklen) 

”It was soon after that Cooper’s final prediction came true.

“They’re going to kill me, ladies and gentlemen,” he told the audience. “They’re going to come up here in the middle of the night, and shoot me dead, right on my doorstep.”

And, around midnight on November 5th, 2001, less than two months after the 9/11 attacks, that’s exactly what happened.” 

For ‘kulten’/ The Global Banksters (nej, det er ikke en stavefejl) likviderer vist deres stærkeste modstandere – gør de ikke?  

William Cooper CNN Interview
Efter at have læst artiklen blev jeg så nysgerrig, at jeg kastede mig ud i at aflytte et timelangt interview med manden: William Cooper CNN Interview, 1992 Full Length] Linket bliver også bragt i en Blandede bolsjer i håb om, at interviewet når længere ud. Hvis det da ellers får lov til at blive liggende på YouTube?   

Er det så sandheden? 

Jeg ved det ikke. Jeg følger Coopers råd om at være skeptisk over for alt. Især efter at Brian Berletic har argumenteret ret så overbevisende for, at Kinas social credit points-system ikke er det drakoniske overgreb på borgerne, som de vestlige medier hævder. 

Men fascinerende er det, hvad Cooper har at berette i 1992 – for præcist 30 år siden! 

Del artiklen her: