KOMMER SANDHEDEN OM mRNA-VACCINERNES NEGATIVE EFFEKTER FREM INDEN FOR OVERSKUELIG TID?

vaccine
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz.

At mRNA-vaccinerne er farlige, har der længe eksisteret massiv evidens for. Desværre ser vi endnu ikke dette problem behandlet af de uduelige medier og politikere. Med fokusset nu flyttet til Ukraine tyder intet på, at vi får sandheden frem inden for overskuelig tid.

Jeg omgås meget få mennesker og er måske derfor ikke stødt ind i rygter om, at denne eller hin person fra min nærmeste omkreds er blevet syg af noget, der kunne lede mistanken hen på en vaccineskade. Men fra lokalområdet hører jeg dog om blodpropper, slagtilfælde og om enkelte dødsfald blandt midaldrende mennesker, der umiddelbart ikke så ud til at være disponeret for fx at få blodpropper.

Det ser for mig ud som om, danskerne er sluppet meget billigt med hensyn til vaccineskader, eller også er det simpelthen lykkedes at lukke munden på de skadede eller at bilde dem ind, at årsagen er en anden end vaccinen. Jeg færdes ikke på de sociale medier og har derfor ingen anelse om, hvorvidt sandheden måske så småt kunne være ved at trænge igennem dér – jeg håber det.

Forskere i USA og Canada beretter om personlige erfaringer  

Forskere, jeg har kontakt til i USA og Canada, beretter jævnligt over for mig om deres personlige erfaringer med venner og bekendte, som er blevet syge eller er døde af de eksperimentelle indsprøjtninger. Fra det, mine amerikanske venner beretter, kan jeg udlede, at sandheden nødvendigvis må komme frem dér, da omfanget er af en sådan størrelse, at stort set alle kender nogle, der er blevet syge eller er døde af indsprøjtningen.

Her er et eksempel på en e-mail, jeg fik fra en samarbejdspartner i intelligent design-bevægelsen, der er professor i biokemi ved et amerikansk universitet. Jeg kan ikke nævne hans navn, hvilket bl.a. skyldes hans kritiske holdning til vaccinerne.

Her er, hvad han for nylig skrev til mig:

En ven, min bror og jeg selv diskuterer ofte vores direkte erfaring med eftervirkningerne af de syntetiske gen-indsprøjtninger, hvad angår morbiditet og mortalitet. Vi er interesserede i at holde påstandene fra statistikkerne op imod vores egen erfaring. Vi talte sammen i dag, og her er et sammendrag af hvordan, det ser ud lige nu.

1 ældre person fik et slagtilfælde og døde.

2 midaldrende personer fik slagtilfælde.

1 midaldrende person kom på hospitalet med blodpropper.

1 ældre, men stadig på arbejdsmarkedet, oplevede invaliderende smerter i  

   brystkassen og endte med en autoimmun lidelse.

2 midaldrende kvinder diagnosticeret med hjerteflimmer.

1 gymnasieelev måtte på skadestuen med smerter i brystkassen.

1 ung mand døde, mens han sov.

1 ældre mand udviklede Guillain-Barré syndrom, blev indlagt på intensivafdelingen og døde.

Påstanden, at de syntetiske gen-indsprøjtninger producerer morbiditet og mortalitet i et ikke tidligere set omfang, er således bekræftet af vores personlige erfaring. 

Dette er altså 3 opmærksomme amerikaneres oplevelser af vaccinernes indflydelse på personer i deres omgangskreds. En geolog fra USA, jeg har arbejdet sammen med i mange år, tog sprøjten, men har siden fortrudt, efter at 5 familiemedlemmer blev syge, og én døde.

En anden samarbejdspartner fra intelligent design-bevægelsen, professor i biologi (også nødvendigvis anonym) tilføjer sine personlige oplevelser med vaccineskadede i sin nærmeste omgangskreds: 

1 kvindelig studerende (19) sund og rask og aktiv. Besvimer i laboratoriet få timer efter vaccination.

1 kvindelig studerende (20) også sund og rask og aktiv er ude af stand til at tale og forklare, hvad der er sket med hende, 36 timer efter stikket.

1 ven af familien (64) får hjertestop mindre end 2 uger efter stikket (døde).

1 ven af familien (68, men meget aktiv og i god form) får et slagtilfælde efter stikket (døde).

1 ven (48) besvimer i sit køkken mindre end 3 timer efter stikket og lå bevidstløs på gulvet indtil næste dag.

Talløse kolleger udtrykker frygt efter at have oplevet bivirkninger og aflyser endda lab-timer og forelæsninger.

1 nevø holder op med at trække vejret og bliver fløjet til et børnehospital (ammet af en vaccineret mor).

En alvorlig og uvildig undersøgelse er stadig nødvendig 

Hvis dette er det generelle billede, er omfanget af skaderne gigantisk, hvilket alle statistikker jo også indikerer – også fx data fra det amerikanske militær. Om problemet er helt så stort i Danmark, er jeg i tvivl om, men en alvorlig og uvildig undersøgelse af vaccinernes negative effekter, samt efterfølgende retsopgør og fyringsrunder, er stadig nødvendig også i Danmark.

Del artiklen her: