KLOVNE-PRÆSIDENTEN SLÅR TIL IGEN

Talmud
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior.

Hvad end man mener om religion, er det da ikke således, at ethvert land, der bryster sig af at være et demokrati, også anerkender og tillader mennesker at udøve enhver religiøs ”strømning”?

Forudsat selvfølgelig, at “religionen” ikke er en terror-organisation, der har til hensigt at udrydde alle anderledes troende/tænkende – såsom for eksempel ”talmudister” og radikale muslimer, for blot at nævne et par stykker.

Vi i Vesten pumper gladeligt Ukraine op med våben, pengegaver, militære underretninger og politiker-besøg, klapper klovnen på hoved og skuldre, smiler og takker for hans store mod og uvurderlige indsats som den ”fri verdens” bolværk – den store besejrer af disse onde, onde russere. Dette har pågået nu i mere end et år og synes ikke at aftage – tværtimod.

Kristendommen er verdens mest forfulgte religion

Ikke jødedommen, ikke islam, ikke buddhismen, men kristendommen er verdens mest forfulgte religion. En godt bevaret hemmelighed, hvorfor du formentlig ikke anede det?

Ifølge Cato-Instituttet blev blot i det herrens år 2021 og alene fordi de var kristne små 6.000 myrdet, lige så mange fængslet, mere end 4.000 kidnappet og 5.000 kirker ødelagt. Samme tendens er set de sidste 20-30 år.

Klovnens sidste udspil
Klovne-præsidenten har i det forgangne år fængslet og afsat flere præster, og hans stormtropper har plyndret og ødelagt adskillige kirker og klostre.
Denne krig imod Ukraines kristne fandt sin foreløbige kulmination for et par dage siden med klovnens sidste udspil: Undertrykkelse af/indgreb imod den ortodokse kirke. Med klovnens egne ord vil han indføre ”spirituel uafhængighed”.

Formentlig aner han ikke, hvad ordet ”spirituel” betyder, og ”uafhængigheden” er ikke uventet fra Ruslands ortodokse. Hører du til dem, der ikke kan fatte, at jøder kan bekende sig til nazismen, kan du for eksempel se Hitler’s Jewish Soldiers af Bryan Mark Rigg og flere andre.

Har folk i vestlige demokratier rejst sig imod disse overgreb? Har en eneste af Vestens ”demokratiske” politikere eller ”hellige” præster protesteret: ”Fy skam dig, sådan gør demokratier ikke hr. Klovn”? Mig bekendt, ikke en eneste.

Vedblivende sendes våben og ubegavede regeringsledere m.fl. på skulder-klappe-tur og fortæller klovnen (og os andre), at ”hans” land er et ærbart og fuldgyldigt demokrati.

Tja, sådan kan det gå, når selv præster, regeringsledere og politikere i stort omfang er udstyret med regnorme-rygrad og lydigt gør, hvad storebror forlanger.

Jeg ved ikke, om klovne-præsidenten studerer Talmud – det synes nærliggende – men du burde i det mindste kende til dette verdens mest afskyelige værk, som for mængder har erstattet Det Gamle Testamente – hvis du altså ønsker at få lidt klarhed over disse ”uforklarlige” masseudryddelser i form af pandemier og krige og forstår hvilken skæbne du, ja præcis du, er tiltænkt.

Begynd måske i den ”lette” ende og se, hvordan en russisk ortodoks af ”jødisk afstamning” ser på sagerne i denne video  og skriver lidt om din fremtid her.

Del artiklen her: