KEND DIN VENSTREFLØJ

KevinRoberts
Del artiklen her:

Af Lars Hedegaard.

Det sker, at man støder på formuleringer, der i et glimt slår en som sande, og som i få ord får os til at forstå, hvor vi er.

Et sådant øjeblik af indsigt leverede lederen af den amerikanske Heritage Foundation, Kevin Roberts, da han den 16. maj holdt tale i London.

Venstrefløjen, elitisterne og globalisterne vil ikke glæde sig, men det vil vi andre almindelige mennesker måske:

Her kommer det:

”Det nye venstre – grådigt, woke, elitistisk og globalistisk – har forkastet ethvert princip, som deres ideologiske forgængere engang var fortalere for: demokrati, lighed, forskellighed, retfærdighed.

De afsværger sig religion – og særligt kristendommen – såvel som nationalstaten, politisk ansvarlighed og endog objektiv sandhed. Deres mål er ikke at vinde politiske debatter, men helt at forhindre dem og bortvejre enhver uenighed og enhver … institution, der vover at bane vej for uenighed.”

Som Kevin Roberts også bemærker:

Globalistiske foretagender som De Forenede Nationer og EU betragter nationalstaten som deres farligste udfordrer. Nationsgrænser, national identitet og suverænitet ser de ikke som vores velerhvervede arvegods, men som forhindringer for deres march mod det ”progressive” tyranni.

Venstrefløjen opponerer ikke mod højrefløjen, som den ikke vil diskutere med, men er i krig med Vesten – med dens moralske, intellektuelle og sociale grundlag, som hele vores civilisation hviler på.

Del artiklen her: