KATASTROFEINDUSTRIEN PÅ FREMMARCH

Mark Steyn
Del artiklen her:

Af Lars Hedegaard.

Man skulle ikke tro det i disse Politiken-tider, men der foregår faktisk en fornuftig diskussion om klimaet, som det fremgår af denne video. Den er lang, og man skal kunne noget engelsk. Til gengæld er moderatoren, Mark Steyn, som sædvanligt hylende morsom.

Blandt hovedpointerne, som de tre interviewede videnskabsmænd er enige om, er, at der er gået så meget inflation i skræmmende forudsigelser om verdens undergang, at det nærmer sig børnemishandling.

Nu meddeler Politiken med FN som kilde, at verdens temperatur sandsynligvis vil være steget med 3,9 grader inden udgangen af dette århundrede. Desværre for katastrofespekulanterne er den ikke steget de seneste 20 år, men så må man skrue op for rædselsscenarierne. Til næste år vil Politiken derfor rydde forsiden for den nyhed, at verden bliver 6,2 grader varmere inden år 2100. Det gælder nemlig om at holde befolkningen i en tilstand af skræk, for det er der penge i.

Der er naturligvis talrige videnskabsmænd, som ikke tror på skrækscenarierne, men holder sig til fakta – altså sådan rent privat. I det offentlige rum må de hyle med i katastrofekoret, for ellers får de ingen forskningsbevillinger.

Det er en perfekt situation: Politikerne, der bevilger forskningsmidlerne, kræver, at videnskabsmændene producerer stadigt mere skræmmende forudsigelser, som de kan bruge til at hæve skatterne og i det hele taget skræmme bukserne af børnene.

Del artiklen her: