KARANTÆNE PÅ UBESTEMT TID ELLER STOP FOR NEDLUKNING?

Jay Bhattacharya
Del artiklen her:

Af Peter Jørgensen & Lone Nørgaard.

NewSpeek vælger hermed at henvise til et oplysende interview med Jay Bhattacharya, MD, Phd, professor i medicin ved Stanford University og direktør for Stanford Center for Demography and Economics of Health and Aging – optaget d. 8. maj 2020.

Han har netop afsluttet en test af mere end 5.600 Major League Baseball-ansatte over hele USA for COVID-19-antistoffer. Resultaterne viste, at kun 0,7% af medarbejderne havde positive resultater for antistoffer.

Har nedlukningen været en forkert strategi? Den har i hvert fald forhindret folk i at blive inficeret, hvilket kan betyde, at infektionen vil sprede sig, når der åbnes.


Jay Bhattacharya bemærker, at der ikke eksisterer nogen vacciner mod andre coronavira. Hvilket ifølge ham efterlader to alternativer: 1. Karantæne på ubestemt tid, der bl.a. kan resultere i flere dødsfald som følge af selvmord, mere vold i hjemmene, og generelt sammenbrud af normale menneskelige interaktioner, 2. At ophæve nedlukningen, åbne landet og beskytte dem der er mest i fare, dvs. mennesker med alvorlige sygdomme, hvoraf de fleste er ældre og gamle.

Del artiklen her: