DEN RØDE FRONT

school
Del artiklen her:

Af Helle Andersen.

Selv om det er 30 år siden, jeg gik i gymnasiet, er jeg stadig vred over, at jeg havde en rød gymnasielærer. Så rød, at lige fra hun kom ind i klassen, til hun gik igen, havde hun travlt med – at indoktrinere os. Vi kaldte hende ”Røde Mor”, og det navn taler vist for sig selv.

80 procent røde journalister og 77 procent røde pædagoger i børnehaverne, de røde folkeskolelærere og de røde universitetslærere. Og selvfølgelig stemmer de stakkels indoktrinerede studerende ved Københavns Universitet rødt.

Sådan nogle kan vi da ikke overlade vores børn til, kan vi? For ikke at tale om vores lands fremtid!

Det burde være et krav, at man ikke må arbejde hele sit liv i det offentlige, og at en pædagog eller folkeskolelærer minimum skal have arbejdet 4 år i det private før ansættelse i det offentlige. Alternativt, tidsbegrænsede ansættelser eller privatisering af 50 % af vuggestuer, gymnasier og universiteter.

Noget må gøres. De nævnte faggrupper kan ikke løfte ansvaret for vores demokrati.

Hvorfor stemmer de rødt?

Hvorfor stemmer pædagoger, folkeskolelærere og ”journalister” så overvældende rødt? Undersøgelser viser, at der klart er flest kvinder i de nævnte faggrupper, læs fx

her

Hvorfor stemmer kvinder så rødt. Min forklaring er, at de er forsvarsløse over for 80 % røde ”journalister ”, at de er opdraget af ca. 80 % røde i børnehave, folkeskole mv., at de er blevet så selvgode, selvfede og selvhøjtidelige og FØLER, at de skal ’hjælpe’ alle, koste hvad det vil  – og helst for andres penge – at det er den eneste måde, at de kan føle,  de er ’noget’, at al den følen og ’godhed’ ikke giver plads til logisk sund fornuft, økonomisk tænkning og et overblik, som heldigvis præger langt flere mænd.

Kvinderne tror reelt, at de er ’gode’. I virkeligheden er det store flertal af kvinder og den statsstøttede presse ved at ødelægge demokratiet i Vesten og køre økonomien i sænk med indvandring. Det har kvinderne til gengæld ingen ’følen’ overfor.

Dér er de kolde som is og tavse som graven.

Del artiklen her: