NewSpeek

HVIS TERROREN RAMMER DANMARK, BØR LØKKE TRÆDE TILBAGE

Lars Løkke Rasmussen

(Foto: Lars Løkke Rasmussen (V))

Del artiklen her:

Regeringen har med Lars Løkke Rasmussen (V) i spidsen ignoreret alle advarsler. Koster det danske liv, bør han gå af.

Af Nicolai Sennels

Inden ofrene på Bataclan i Paris under jihadangrebet i 2015 blev henrettet af deres muslimske bødler, blev de udsat for ubeskrivelige rædsler. Mænd og kvinder måtte se deres venner og kæreste blive dolket i genitalierne, få øjnene stukket ud og maven skåret op og indvoldene trukket ud, mens de stadig var levende.

Under jihadangrebet på Westgate shoppingcenter i Nairobi, Kenya, i 2013 var tortur også en del af terroren. Ofre fik “skåret øjne, ører og næse af. Deres hænder blev spidset som en blyant med en kniv, hvorefter de blev bedt om at skrive deres navn med blod. De stak knive ind i børns kroppe,” fortæller en læge, som hjalp til efter angrebet.

Imens toppolitikere i forbindelse med de efterhånden ugentlige jihadangreb beder os om at “stå sammen” og “fortsætte dagligdagen” og lover os at gøre alt muligt for at stoppe terroren, er alt det modsatte sket. Overlevelsesinstinktet gør naturligt folk mere mistænksommer – hvilket man ikke kan bebrejde dem – dagligdagen står i islams skygge og der bliver stadigt kortere mellem angrebene.

Lars Løkke Rasmussen, og hans forgænger for den sags skyld, har intet gjort for at stoppe katastrofen – altså udover at lægge blomster og  skrive facebookposteringer.

Grænserne står pivåbne for terrorister, som gemmer sig blandt flytningene. Der er stadig ingen begrænsninger på, hvor meget af Koranens (Allahs åbenbaringer) og sunnaens (Muhammeds liv og leveregler) budskaber om vold og terror de må udbrede. Hjemlige jihadister forhindres i at forlade landet, således at det eneste sted de kan dræbe er her. Samtidigt har Løkke holdt danskernes arme åbne for de hundredevis af jihadister, som kommer hjem fra Islamisk Stat.

Hvis ikke skrækeksemplerne fra udlandet er nok, bør almindelig sund fornuft forlængst have ført til et opgør med de uddaterede EU-regulativer og FN-konventioner, som står i vejen for at sikre danskernes sikkerhed.

Rammer terroren Danmark, bør Løkke gå af. Vi kan ikke leve med en statsminister, som ikke er klar til at gå i brechen for danske liv.

Del artiklen her:
Exit mobile version