KÆRE VENNER

barbed-wire
Del artiklen her:

Af Ulrik Høy

Jeg vil også arresteres! Jeg kommer så sjældent ud. Sidder bare her bag computeren og skimmer klogeord fra Ruth Berings prisværdige informationsbureau, i daglig tale “Ruths Pressebureau”, og så kan jeg endda fanden i fænghullet kun se de store bogstaver. De allerøverste overskrifter. Er det lovligt?

Bortset fra det: hæder og ære til Steen Raaschou, der opsøges i gestapo-timen, det grå arrestationsgry, og føres bort i håndlænker af seks politifolk, der i samme ombæring beslaglægger Steens computere, thi nu skal der ransages. Og en frisk politiker fra Ny Borgerlige er såmænd også hentet ind til nærmere ransagelse, fordi han også – angiveligt – har delt en kornet videooptagelse af noget så ordinært som en rutinemæssig halshugning af en yngre, vantro kvinde.

Jamen, hør her kære autoritative myndigheder, der åbenbart ikke har andet at give sig til: Det er altså ikke hr. Raaschou og  hr. Juhl, der optræder som supertapre jihadister og myrder de vantro. De bringer blot vidnesbyrd videre. Havde vi nu haft en muhamedaner-minister – ja undskyld mit Glistrupske – så kunne man forstå det. En sådan autoritet kunne lade et påbud udgå fra sit ophøjede ministerium til beskyttelse af en bittelille stakkels minoritet på sølle 300.000 muslimske sjæle. Så kunne man forstå det. Men da ikke seks granvoksne betjente i morgenbrækningen med håndjern og beslaglæggelse af computere, det ligner sgu bestilt arbejde. Bestilt af hvem? Af skælvende underdanige myndigheder, der med rystefingre og EU-sved i nakkehårene resolverer, at her op til valget vil vi have et velfriseret islam og ikke sådan et snuske-morderisk halshugger-islam, som vi jo kender alt for godt.

Hvorom alting er: vore tanker går til Raaschou og Juhl, som forhåbentlig er løsladt, men ærlig talt – hånden på vort bankende krigshjerte – jeg vil også arresteres! Gerne sammen med Lars Hedegaard, så vi kan få et slag mausel i cellen.

Jeg skrev forleden, at masseindvandringen fra den muslimske verden er den største dumhed i folkestyrets historie, og hvis det ikke kan give tre dage på vand og brød, hvad kan så?

Del artiklen her: