KÆRE TYRKERE, VIL I HAVE EN DRONNING ELLER EN DIKTATOR?

Del artiklen her:

Af Peter Qvistgaard, journalist

Vi ved alle, at I muslimer har lov til at lyve over for os vantro – for det står jo i jeres Koran. Men alligevel har mange af os tænkt, at det gør I naturligvis ikke over for os, der har givet jer og jeres familier et godt liv her i Vesten – med alt betalt.

Så kom overraskelsen (især for venstrefløjen her i landet). Tænk, at I tyrkiske borgere, som vi gladeligt tog imod i halvfjerdserne, og som vi gennem næsten 50 år har betragtet som ”ægte” danskere, har valgt at stemme på en diktator – i et land fjernt fra Danmark? Ud af 32.000 stemmeberettigede tyrkere stemte de fleste af jer ja til Erdogan.

Og, uagtet det faktum, at I fik stemt Erdogan stemt ind som enehersker i et land med næsten 75 millioner indbyggere, er der formentlig ingen af jer danske ”Erdogan-elskere”, der ønsker at flytte tilbage til Tyrkiet.

Hvorfor stemmer I så på ham?

Forklaring: Vort sociale og økonomiske netværk vægter højere end jeres idealisme. En anden forklaring er, at ingen muslimer officielt nogensinde vil fravige sin tro (som dog kan gradbøjes med hjælp fra den danske bistandslov).  Så selv om du som glad pizza-mand smiler til danskerne eller din ven (tyrkisk) læge tager sig omsorgsfuldt af os danskere, tror vi jer ikke længere. For I er ligeglade med os. I hvert fald de fleste af jer. For I har nemlig en religion, der fortæller jer, at islamismen skal herske over hele verden. Og målet helliger midlet – eksempelvis, at det er fuldt ud legalt at lyve over for de vantro (os danskere).

Vi troede, at det var løgn. Tænk, at mennesker, som vi i mange år har betalt bolig, uddannelse og sygehjælp til, i den grad tager ”røven på os”. I næsten 50 år har I været borgere i vort land, men I vælger stadig at følge jeres middelalderlige overtro plus stemme på ”jeres præsident” i et land langt fra Danmark og langt fra vor kultur.

Hvornår går det op for næsten halvdelen (venstrefløjen) af vor befolkning, at vi kynisk bliver udnyttet af jer, og at vore demokratiske spilleregler er skrevet i en tid, hvor man ikke forudså islamismens indtog i Europa?

Her bør ansvarlige politikere træde ind og sige: Vi fjerner jeres dobbelt-statsborgerskab. Enten er I danskere eller også er I tyrkere. Hvad vælger I?

Tro mig, I vælger Danmark, for i en tyrkers optik overgår ussel mammon selv hans grusomme religion. Tager jeg fejl, må det vel nødvendigvis betyde, at I allerede har pakket jeres ting og flyttet hjem til jeres elskede diktator eller hvad?

Del artiklen her: