JYSK PAR TÆSKET PÅ ÅBEN GADE FOR AT SPISE SVINEKØD

Del artiklen her:

Af Kim Møller, Uriasposten

Støt Uriasposten via MobilePay: 30132270

URIAS.logo.png

Debatten i ‘International Hyggegruppe’ til nedenciterede historie er skræmmende. Det værste er sådan set ikke ikke at enkelte udlændinge bifalder overfaldet, men at flere danskere mener at historien er løgn, at artiklen er racistisk, og det hele i øvrigt ikke har noget med Islam at gøre. Fra Midtjyllands Avis – Pizza-spisende par overfaldet af bande.

“Søndag morgen sad en 23-årig mand og en 24-årig kvinde foran et pizzaria i Nygade og spiste den pizza, de netop havde købt.

En ung mand af anden etnisk herkomst end dansk kom ifølge moderen til den 23-årig mand farende og spørger den 24-årige kvinde, om hun spiser svinekød på sin pizza. Da hun svarede ‘ja’, slog han hende i ansigtet.

Da den 23-årige mand herefter lagde sig i mellem kom en flok på fem-seks andre mænd til og overdængede manden med slag og spark, oplyser moderen. …

‘Pludselig kommer en ung af anden etnisk oprindelse farende og slår den unge pige umotiveret i hovedet, så hun efterfølgende har mistet hørelsen på det ene øre. Lige pt. ved vi ikke, om det er en varig høreskade! Han tager kvælertag på hende og råber, at hun fandme ikke skal æde svinekød på sin pizza!‘, skriver moderen.”

Politiet betegner overfaldet som “groft“.

Del artiklen her:

8 Comments

 1. Vi skal vænne os til den slags opførsel, når vi vælger at importere sådanne folk. Væmligboerne fryder sig ved den slags.

 2. Historien er absolut ikke løgn – jeg bor i Silkeborg og har både hørt fra folk som så det ske, samt har kendskab til det omtalte par som blev overfaldet. Motivet for overfaldet har været svinekød på pizza, og så kræver det vist mere end bare normal, dum, venstreorienteret og naiv pladderhumanisme at lukke øjnene for hvem overfaldsmændene egentlig var.

  Selv hvis politiet havde været der, ville de nok kun have jagtet dem ud til en no-go zone omkring århus, hvorefter eftersøgningen ville gå i stå og aldrig komme videre.

  Selv hvis de var blevet taget ville nok højest én af dem blive dømt og selvfølgelig stadig KUN få en betinget udvisning og ellers kan man jo altid leve på tålt ophold og/eller søge asyl igen under et nyt navn f.eks muhammed ali. #tilgrinforegnepenge

 3. Undskyld mig men det er da en meget passende straf for at spise hundemad – kan man ikke koebe thai-mad i jylland ? Bare en tanke…

 4. Anders Pedersen, at de har købt mad i en shawarma-grill burde være straf nok i sig selv og jo der er da masser af mulighed for thai-fodder, men ikke tidligt om morgenen en søndag i Silkeborg.

  Måske du skulle orientere dig om problemerne med sharia-politi på din egen lille ø istedet for at negligere et religiøst motiveret overfald i det rigtige DK – Bare en tanke…

  • Bestemt. Forstaar du, hundene er ikke saa smarte naar jeg nedstirrer dem, saa hvor skal jeg starte ? Jeg kunne selvfoelgelig troppe op til en fredagsboen og spoerge hvem der leger politi 🙂 Det er begyndt og jeg er velforberedt.

 5. M.J. – Nej parret vil højest sandsynligt ikke stå frem, da de vil komme i fare for et nyt overfald direkte henvendt mod dem, deres hjem mm. og det er jo ikke kun fra fanatisk sharia-politi at truslen kommer fra, da venstrefløjens militante grupperinger også vil gå til angreb på deres person, derudover vil de jo blive stemplet som racister af samtlige mennesker med skyklapper, da de beskriver virkeligheden i et lys de ikke selv ønsker at beskæftige sig med.

  Det er ikke for sjov at folk tror at denne historie er løgn, men det er nok snarere fordi at man ikke kan gøre muslimen til et offer og derfor må historien jo istedet være usand…

 6. shawarma-grill ????????
  Er det et sted med fede mavedanserinder eller noget?
  Jeg er ikke så skrap til perkersprog!

Kommentarerne er lukkede.