JURISTER: HILLARY HAR BRUDT MINDST 13 LOVE

Del artiklen her:

Fox News har ladet jurister gennemgå Hillary Clintons formodede forbrydelser i forbindelse med Uranium One-sagen, løgnerapporten om Trumps påståede Rusland-forbindelser og email-sagen.

Fox News har ladet to jurister gennemgå de sager, som Hillary Clinton nu undersøges for. Det gælder Uranium One-sagen, hvor Clinton modtog over 100 mio. dollars i forbindelse med, at hun som udenrigsminister i Obama-regeringen skrev under på salget af 20 procent af USAs uran til Putin’s Rusland. Det gælder forløbet omkring den falske og løgnagtige rapport om Trump’s urinsex med prostituerede på et hotel i Moskva og samarbejde med Vladimir Putin. Og det gælder Hillary Clintons meget omtalte email-skandale, der handler om, at hun håndterede statshemmeligheder på en privat, usikret server.

Jurister er nået frem til, at Hillary Clinton har brudt mindst 13 love. Blandt de mange formodede forbrydelser er bestikkelse i forbindelse med uransalget, ulovlig indsamling af penge i forbindelse med løgnerapporten, spionage i forbindelse med emailsagen og ødelæggelse af beviser for hendes egne forbrydelser (Clinton brugte hamre til at smadre sine mobiltelefoner og slettede data på sine computere, der indeholdt belastende informationer om hende).

Danske medier er stadig tavse om den enorme krise i USAs demokrati, hvor hele to eks-præsidenter – Barak Obama og Bill Clinton – nu undersøges for alvorlige anklager om magtmisbrug, korruption og salg af udstyr til atomvåben til Rusland.

Se juristerne gennemgå de alvorlige anklager her:

Del artiklen her: