JOHNS HOPKINS UNIVERSITY BEKRÆFTER: ”DU KAN BLIVE VACCINERET MED EN PCR-TEST UDEN AT VIDE DET”

swabs
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior. 

Det kan synes mærkeligt, at regeringer overalt i den vestlige verden er så forhippede på at få os alle – inklusiv sunde og raske mennesker – vaccineret imod en virus. Taget i betragtning, at virussen ikke har medført større problemer end den årligt tilbagevendende influenza, der – paradoksalt nok – lader til at være totalt ”udryddet” i 2020-2021. 

Forhåbentlig vil mange flere snart genvinde deres sunde fornuft og få mistanke om, at noget er grueligt galt, så de beslutter sig til ikke at følge idiotiske direktiver. Tag modet til dig og genoptag dit normale ubemaskede liv. Det er ligeså enkelt som sagt.

Der har i længere tid været formodninger om at PCR-testen er blevet anvendt til at vaccinere os. Blandt andet har læger og forskere – blandt dem Dr. Carrie Madej – nævnt dette, ligesom læger fra hele verden kraftigt advarer os imod disse mRNA-“vacciner”.

Da stadigt flere nægter at blive vaccineret, og mange har gennemskuet de skjulte tvangsmidler, som regeringer overalt anvender sig af, kan det synes som en meget nærliggende mulighed at ”vaccinere” os helt ubemærket – uden vi har viden om PCR-test-vatpindene. 

Jeg bor i Sverige, hvor der i øjeblikket kører en aggressiv kampagne for at få alle over 70 år til at blive vaccineret. Jeg er 80 og modtog for få dage siden en fuldt udfyldt (håndskrevet) indkaldelse med tids- og stedsangivelse for min mRNA-”vaccination”.

Nogle dage inden havde jeg modtaget en prangende ”vaccinations-reklame-folder”, som var udformet på en sådan måde, at læseren fik det indtryk, at der kun eksisterer én mulighed: At blive vaccineret.
Jeg havde naturligvis aldrig bedt om at få dette tilsendt, da jeg ikke har nogen intention om at indgå i det, der lader til at være eksperimentel gen-terapi.

Hvorfor ikke bare spytte på en vattot?
Har det for resten ikke undret dig, at når nu virusset siges at befinde sig i vores slimhinder – næse, øjne, hals, lunger etc. – hvorfor vi så skal have denne vatpind stukket næsten helt op i hjernen. Ville det ikke være meget enklere og hurtigere hvis vi bare spyttede på en vattot?

Her er artiklen hentet fra dr. Coldwells webside, der beretter om Johns Hopkins Universitetet og dets bekræftelse på, at PCR-test-vatpinde kan bruges til at vaccinere os. 

Har du fået en PCR-test, er du måske allerede nu mRNA-vaccineret.

Del artiklen her: